کد خبر: 3643501
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵
معاون استاندار زنجان:

سبک زندگی در مناطق محروم استان زنجان آموزش داده می‌شود

گروه اجتماعی: معاون استاندار زنجان با اشاره به آثار مخرب طلاق گفت: سبک زندگی در روستاها و مناطق محروم آموزش داده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، به نقل از تسنیم، سید بیوک موسوی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی ثبت احوال ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و با اشاره به تلاش بیشتر دستگاه‌های فرهنگی اظهار داشت: باید بتوانیم سطح توقعات خانواده‌ها را پایین بیاوریم.
وی ایجاد طلاق را برای جامعه مخرب دانست و عنوان کرد: فرزندانی که بدون پدر و مادر زندگی می‌کنند نمی‌توانند به آن رشد و تعالی برسند و طلاق آثار بسیار بدی در جامعه دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان ابراز کرد: مبلغان و خطیبانی که در ایام‌ محرم به روستاها و نقاطق مختلف استان سفر می‌کنند در سخنرانی‌های خود به زندگی مشترک و زناشویی اشاره کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در موضوعات مرگ و میر که در روستاها اتفاق می‌افتد باید بخشداران و دهیاران با ثبت احوال همکاری کنند و فورا اطلاع دهند تا در سامانه ثبت شود.
موسوی با تاکید بر اینکه باید ساختمان جدید ثبت احوال به بهره‌برداری برسد گفت: ساختمان نیمه‌کاره ثبت احوال دقیقا مقابل ساختمان استانداری تصویر زیبایی نیست و باید فورا تکمیل شود.
captcha