گروه اجتماعی: طی حکمی از سوی استاندار خراسان جنوبي علي محمودي به عنوان مشاور و مديرکل دفتر استاندار منصوب شد.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانجنوبی به نقل از روابط عمومی استانداری خراسانجنوبی، طی حکمی از سوی استاندار خراسان جنوبي علي محمودي به عنوان مشاور و مديرکل دفتر استاندار منصوب شد.
در اين حکم اظهار اميدواري شده است، وي بتواند با توکل به خداوند متعال ضمن بهرهگيري از ظرفيتها و توان موجود و با اتخاذ تدابير مناسب در مسير تحقق اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، انديشههاي والاي بنيانگذار انقلاب اسلامي و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب حضرت آيت الله العظمي خامنهاي و برنامههاي ارزشمند و سياستهاي مدبرانه دولت تدبير و اميد در انجام وظايف محوله جهت تحقق اهداف سازماني موفق و مويد باشد.
گفتنی است محمودی قبل از احراز اين پست، معاون مالي و رئيس حوزه معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري خراسان رضوي و رئيس دفتر معاونت برنامهريزي و اداري و مالي استانداري سيستان و بلوچستان نيز بوده است.