کد خبر: 3647549
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۳

خراسان‌جنوبی در اربعین حسینی 30 موکب برپا می‌کند

گروه اجتماعی: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی گفت: خراسان‌جنوبی برای پذیرایی از زائران امام حسین(ع) در اربعین حسینی، 30 موکب برپا می‌کند.

موسی جوینده، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی اظهار کرد:  از این تعداد، 26 موکب در کاظمین و چهار موکب در مسیر کربلا تا نجف مستقر می‌شوند تا به زائران اربعین، خدمات‌رسانی کنند.

وی افزود: توزیع و آماده‌سازی تغذیه هشت موکب نانوایی، اسکان، خدمات کفاشی، خیاطی، بهداشتی و درمان از جمله خدماتی است که این موکب‌ها به زائران ارائه می‌کنند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی بیان کرد: ستاد اربعین برای برپایی موکب نیازمند کمک نقدی مردم شامل پتو، زیرانداز و چادر اسکان است.

جوینده یادآور شد: شماره کارت 6273-8110-9566-79-75 نزد بانک انصار نیز آماده دریافت کمک‌های نقدی مردم استان برای مراسم اربعین حسینی است.

captcha