کد خبر: 3649885
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸

برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان شمالی در آبان ماه

گروه فرهنگی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان از سوم آبان ماه سال جاری در بجنورد برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان حسین فرخنده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، اظهارکرد: با توجه به تجربه موفق برگزاری نهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی و اعلام رضایت حداکثری مخاطبین از این رویداد مهم فرهنگی، نمایشگاه امسال نیز با کمیت و کیفیت بالاتر در محل مصلای بزرگ امام خمینی(ره) در بجنورد برگزار می شود.
وی افزود: با هماهنگی های به عمل آمده و مساعدت امام جمعه محترم شهر بجنورد و نماینده ولی فقیه در استان زمینه برگزاری نمایشگاه در آن محل فراهم شده است.
فرخنده با اشاره به اجرای موفق دوره های قبل نمایشگاه و رضایت موسسه نمایشگاه های فرهنگی کشور، گفت: خراسان شمالی سال گذشته از استان های پیشرو و موفق در برگزاری نمایشگاه کتاب بود.
وی یادآورشد: دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان شمالی از سوم تا هشتم  آبان ماه سال جاری در مصلی امام خمینی (ره) بجنورد برگزار می شود.
captcha