کد خبر: 3651843
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵

کانون زبان یاسوج با ۵۰۰ عضو فراگیر مدرس ندارد

گروه اجتماعی: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کانون زبان یاسوج با ۵۰۰ عضو فراگیر خانم مدرس ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، عیسی گرجی‌زاده، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد امروز، 10 مهرماه اظهار کرد: بزرگترین و معتبرترین کانون زبان ایران در یاسوج با استقبال مردم راه‌اندازی شده اما هم‌اکنون با 500 عضو فراگیر خانم، مدرس ندارد.
وی از اخذ مجوز استخدام 6 نفر لیسانس و فوق لیسانس زبان انگلیسی خبر داد و افزود: برای راه‌اندازی کانون زبان ایران در دو شهر دهدشت و گچساران مجوز لازم را اخذ کرده‌ایم و در صورت تامین مدرس نسبت به پذیرش فراگیر اقدام می‌کنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به در دست بودن مرکز فرهنگی و هنری مادوان، اضافه کرد: این مرکز هم‌اکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داد و برای اتمام آن نیازمند 500 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم و البته تاکنون 170 میلیون تومان برای این پروژه هزینه شده است.
گرجی‌زاده عنوان کرد: راه‌اندازی کتابخانه سیار شهری با هدف بهره‌مندی کودکان و نوجوانان حاشیه شهر یاسوج در دستور بوده است که امیدواریم بزودی محقق شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته اعتبارات عمرانی ناچیزی به این نهاد فرهنگی در قالب اوراق بهادار اختصاص یافت، ادامه داد: امسال 700 میلیون تومان اعتبار داریم که در زمینه تخصیص انتظار مساعدت از مسئولان و متولیان امر داریم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد وضعیت درآمدزایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد را مطلوب ندانست و یادآور شد:  سال گذشته 80 میلیون درآمد داشتیم که از ابتدای امسال تاکنون نیز بیش از 120 میلیون تومان درآمد داشته‌ایم.
گرجی‌زاده خاطرنشان کرد: پرتال کتاب با هدف ارائه خدمات مناسب در زمینه عرضه محصولات فرهنگی از جمله کتاب، شعر، قصه و بازی‌های محلی در استان راه اندازی شده است.
captcha