کد خبر: 3651923
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۱
حجت‌الاسلام مرادبیگی:

طلاب به الگوگیری از سیره علما و بزرگان توجه کنند

گروه اجتماعی: مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام با بیان اینکه طلاب به الگوگیری از سیره علما و بزرگان توجه کنند، گفت: ما در مسیر طلبگی نباید از اخلاق منحرف شویم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه استان ایلام، حجت‌الاسلام والمسلیمن وعد مرادبیگی، مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام امروز با حضور در مدرسه علمیه حجت ‌بن‌الحسن(عج) شهرستان دره‌شهر، مسائل و مشکلات این مدرسه را مورد بررسی قرار دادند و در جمع طلاب و اساتید این مدرسه، علاوه بر ارائه توصیه‌های لازم، آموزشی و تهذیبی، به درخواست‌ها و مشکلات آنان رسیدگی کردند.
حجت‌الاسلام مرادبیگی در جمع طلاب این مدرسه بر ضرورت رعایت زی طلبگی، نوجه به مسائل اخلاقی الگوگیری از سیره علما و بزرگان تاکید کرد .
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) «الْعِلْمُ‏ نُورٌ یَقْذِفُهُ اللَّهُ فِی قَلْبِ مَنْ یَشَاء/ علم، نوری است که خدا آن ‌را در دل هرکس می‌ خواهد می‌‌اندازد»، گفت: طلبه باید ظرف وجودی خود را آماده کند و با توسل و توجه به اهل ابیت(ع) در راه کسب عمل و اخلاق کوشا باشد .
مدیر حوزه‌‌های علمیه استان ایلام تصریح کرد: بزرگانی مثل علامه حسن‌زاده عاملی و علامه محمدتقی جعفری، با توسل به اهل‌بیت(ع) توانستند به مقامات علمی و اخلاقی دست یابند، لذا ما در مسیر طلبگی باید از اخلاق و زی طلبگی منحرف نشویم.
مرادبیگی در پایان عنوان کرد: مدرسه علمیه حجت ‌بن‌الحسن (عج) دره‌شهر با قریب به 40 طلبه در مقطع سطح یک، از مدارس موفق و رو به رشد استان ایلام است که توانسته با اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی، به یک پایگاه فرهنگی در این شهرستان تبدیل شود.
captcha