به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از ایرنا، محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور افزود: مجمع خیرین مدرسهساز کشور 21 سال است که به رسالت مهم مدرسهسازی مشغول است و تاکنون بیش از 37 درصد مدارس کشور را احداث کرده است.
وی ادامه داد: پیشبینی این مجمع برای امسال اختصاص 3 هزار میلیارد ریال اعتبار در امر مدرسهسازی در کشور است.
حافظی با اشاره به گسترش فعالیت های مجمع خیرین مدرسهساز در خارج از کشور تصریح کرد: در نظر داریم تا امسال در کشورهای کانادا و آلمان برای دانش آموزان ایرانی مدرسه احداث کنیم.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور با بیان اینکه تعهد خیران مدرسهساز در چهارمحال و بختیاری 500 میلیارد ریال بوده است، گفت: 97 درصد این تعهد تاکنون محقق شده است.
حافظی، کمک به ترویج علم و دانش را والاترین فضیلت ها دانست و افزود: افرادی مانند دکتر مصلی نژاد که از راه حلال کسب درآمد کرده و آن را در راه رضای خدا هزینه می کنند مقام والایی در نزد خداوند دارند.
به گزارش ایرنا، مدرسه خیر ساز و نمونه دولتی پسرانه آریو مصلی نژاد با 10 هزار مترمربع مساحت و زیربنای 3 هزار مترمربع در سه طبقه و 12 کلاس درس، نمازخانه، سایت کامپیوتری، آزمایشگاه و سالن اجتماعات در آیینی با حضور خیر نیکوکار عباس مصلی نژاد، محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان این استان بهره برداری شد.
از سال 77 تاکنون 260 مدرسه خیرساز در چهارمحال و بختیاری احداث شده است.