کد خبر: 3652028
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
مدیرکل دفتر بانوان استانداری خراسان‌جنوبی:

ظرفیت و توانایی‌های بانوان خراسان‌جنوبی برای کارآفرینی استفاده شود

گروه اجتماعی: مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ۳۷۸ هزار و ۹۸۱ نفر از جمعیت استان را بانوان تشکیل می‌دهند گفت: استفاده از توان بانوان در کارآفرینی از مهم‌ترین دغدغه‌ها ما است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از خراسان جنوبی، نفیسه نخعی روز گذشته 19 مهرجاری در کارگروه زنان و خانواده استان بیان کرد: ۳۷۸ هزار و ۹۸۱ نفر از جمعیت خراسان جنوبی بانوان هستند که ۴۹.۳ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۲۲۳ هزار و ۳۵۴ نفر جمعیت شهری و ۱۵۵ هزار و ۶۲۷ نفر نیز جمعیت روستایی هستند.
نخعی با بیان اینکه ۳۴ هزار و ۱۸۹ نفر از دانشجویان دانشگاه ها نیز دختر هستند، گفت: این میزان ۴۴ درصد از جمعیت دانشجویان را تشکیل می دهند.
مدیرکل دفتر امور بانوان  و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی نرخ مشارکت اجتماعی بانوان خراسان‌جنوبی را ۱۵.۵ درصد دانست و گفت: همچنین سهم اشتغال زنان در صنعت ۲۴.۷ درصد و در کشاورزی ۳۹.۷ درصد است.
مدیرکل دفتر امور بانوان  و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: ۲۹ هزار و ۱۸۶ نفر از بانوان استان شاغل خصوصی هستند.
نخعی اظهار کرد: دو هزار و ۸۶ نفر از زنان سرپرست خانوار در خراسان‌جنوبی تحت پوشش بهزیستی و ۱۵ هزار و ۸۸۰ نفر مددجویان کمیته امداد (ره) هستند.
نخعی با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم مشارکت زنان در جامعه به طور فعال‌تری پیگیری شده است، افزود: در دولت دوازدهم نیز استفاده از پتانسیل بانوان در همه بخش‌ها مورد تاکید است.
وی ادامه داد: امید است تا پایان دولت دوازدهم سهم ۳۰ درصدی مدیریت بانوان در دستگاه‌های دولتی را داشته باشیم.
نخعی با بیان اینکه استفاده از توان بانوان در کارآفرینی‌ها یکی از دغدغه‌های اصلی ما است، گفت: باتوجه به مشاغل محدود در پست‌های دولتی، باید به سمت کارآفرینی برویم.
وی با بیان اینکه تسهیلات خوبی به کارآفرینان روستایی و مرزی پرداخت می‌شود، گفت: تسهیلات روستایی تا سقف دو میلیارد تومان برای طرح‌هایی که توجیه اقتصادی دارند، پیش بینی شده است.

captcha