کد خبر: 3654854
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱

روحانیان در زمینه فضای مجازی فعالیت اثربخشی داشته باشند

گروه فرهنگی: مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: روحانیان باید در زمینه فضای مجازی فعالیت مثمری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 28 مهرماه در نشست روحانیان مستقر استان، اظهار کرد: امروزه شیوه تبلیغ در جهان تغییر کرده و فضای مجازی جایگاه خود را در روابط اجتماعی روز ‌به روز گسترش داده و این فضا باید از سوی روحانیون مدیریت شود و روحانیون باید در زمینه فضای مجازی فعالیت مثمرثمری داشته باشند.
وی تبلیغات اسلامی را جایگاه و اتاق فکر برای روحانیون برشمرد و افزود: رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها می‌توانند با برگزاری جلسات دو‌ هفته یک‌بار یا ماهانه، در این زمینه برنامه‌ریزی مستمر داشته باشند.
همچنین، حجت‌الاسلام سید‌محمد حسینی‌طلب، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کهگیلویه نیز بیان کرد: وفاق و همدلی بین روحانیون باعث موفقیت آنها در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه در حوزه فضای مجازی خواهد شد.
بنابراین گزارش، همچنین، حجت‌الاسلام سیدمحمود الهی‌نیا، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی لنده و حجت‌الاسلام سید موسی سیروس، روحانی مستقر این شهرستان به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه فضای مجازی پرداختند.
captcha