کد خبر: 3654972
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
رحیمی:

حضور واقفان زمینه توسعه فعالیت‌های قرآنی را فراهم می‌کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر موسسه دارالقرآن زنجان گفت: حضور حداکثری واقفان و خیّران قرآنی یکی از مولفه‌های اثرگذار در توسعه و پیشبرد برنامه‌های قرآنی در سطح جامعه است.

ولی‌الله رحیمی، مدیر موسسه دارالقرآن زنجان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان اظهار کرد: حضور واقفان و  خیران در عرصه‌های فرهنگی یکی از مهمترین مولفه‌ها در بالندگی این حوزه است که در این زمینه فعالیت‌های قرآنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رحیمی با اشاره به اینکه توجه واقفان نیک‌اندیش به حوزه‌های مورد نیاز جامعه در زمینه وقف باید مورد توجه باشد، تصریح کرد: در زمینه فعالیت‌های قرآنی با حضور خیران می‌توان شاهد گسترش هرچه بیشتر فعالیت‌های این حوزه بود.

وی با اشاره به اینکه مشکلات مالی و تهیه مکان مناسب یکی از مشکلات پیش‌روی فعالیت بسیاری از موسسات قرآنی است، افزود: حضور خیران در این عرصه‌ می‌تواند بسیار راه‌گشا باشد.

مدیر موسسه دارالقرآن زنجان از حضور خیران نیک‌اندیش استان در زمینه حمایت از فعالیت‌های این موسسه خبر داد و گفت: در شهر زنجان تاکنون یک باب ساختمان برای فعالیت‌های قرآنی همچنین یک باغ دو هزار متری جهت اجرای نیات قرآنی وقف شده است.

رحیمی تصریح کرد: در شهرستان خدابنده و ایجرود شاهد حضور خیران هستیم که صحبت‌های اولیه از سوی این خیران در راستای وقف زمین در خصوص فعالیت‌های قرآنی صورت گرفته و به زودی اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

captcha