کد خبر: 3656850
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷

حمایت ایران از حلقه‌های قرآنی «جلال آباد» افغانستان

گروه بین‌الملل: وابسته فرهنگی ایران در «جلال‌آباد» افغانستان به منظور حمایت از مراکز و حلقه‌های قرآنی جلال‌آباد از این مراکز بازدید کرد.

حمایت ایران از حلقه‌های قرآنی «جلال آباد» افغانستانبه گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از وابستگی فرهنگی ایران در «جلال‌آباد» افغانستان، در راستای اجرای برنامه حمایت از دوره‌های آموزشی قرآن و با توجه به حمایت‌های این نمایندگی در خصوص برگزاری این دوره‌ها و فرارسیدن سال تحصیلی جدید، سید‌رضا حسینی دستجردی، وابسته فرهنگی كشورمان از حلقه‌های برگزاری آموزش قرآن در سطح شهر جلال‌آباد بازدید کرد.
 
در این بازدید وابسته فرهنگی كشورمان با تنی چند از امامان جماعت و اساتید آموزش قرآن و دروس دینی مراكزی از جمله مسجد جامع زید ابن خطاب و مسجد جامع عبدالله ابن مسعود دیدار و گفتگو کرد.
 
همچنین به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، بازگشایی مدارس و همچنین شروع آموزش قرآن در مساجد و مراكز علوم دینی، نمایندگی فرهنگی كشورمان بر آن شد که بسته‌های فرهنگی را متشكل از احادیث نبوی درباره فراگیری قرآن و همچنین لوازم التحریر و دفتر و كتاب مورد نیاز را تهیه و برای استفاده به دانش‌آموزان این مراكز اهدا کند.
 
این بسته‌ها كه تعداد آنها بالغ بر 300 عدد بود به همراه یك جلد قرآن كریم اهدا شد.
 
در ادامه این بازدید تعدادی از طلاب به تلاوت قرآن كریم پرداخته و پس از آن وابسته فرهنگی كشورمان چند آیه‌ای از قرآن را با صوت زیبا در جمع حاضرین تلاوت کرد و مورد تشویق حاضران قرار گرفت/.
حمایت ایران از حلقه‌های قرآنی «جلال آباد» افغانستان
captcha