کد خبر: 3657318
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
حسنلو خبر داد:

جمع‌آوری 4.7 میلیارد تومان زکات در استان زنجان

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان زنجان از جمع‌آوری 4.7 میلیارد تومان زکات در استان زنجان طی 6 ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از زنجان، رضا حسنلو، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان زنجان صبح امروز شنبه 6 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توسعه، ترویج و جمع‌آوری زکات از فعالیت‌های مهم کمیته امداد در حوزه مشارکت‌های مردمی است.

حسنلو تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با فعالیت مناسب در حوزه نهادینه شدن فرهنگ پرداخت زکات در استان زنجان زمینه بهره‌مندی بیشتر جامعه هدف کمیته امداد را از ظرفیت این فریضه الهی فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه از محل زکات جمع‌آوری‌شده در استان زنجان خدمات متنوعی در بخش‌های مختلف به جامعه هدف این نهاد ارائه می‌شود، افزود: ساخت، تعمیر و بهسازی پروژه‌های عام‌المنفعه در روستاها از محل زکات جمع‌آوری‌شده از آثار اجتماعی پرداخت این واجب الهی در جامعه است.

حسنلو از جمع‌آوری چهار میلیارد و 752 میلیون تومان زکات در استان زنجان در شش‌ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: زکات جمع‌آوری‌شده در استان زنجان در شش‌ماهه نخست امسال در قالب زکات واجب، مستحبی و فطریه بوده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان زنجان تاکید کرد: بر اساس آمارهای موجود میزان زکات جمع‌آوری‌شده در استان زنجان در شش‌ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 85 درصد افزایش داشته است.

این مسئول با اشاره به اینکه هدف‌گذاری این نهاد در حوزه جمع‌آوری زکات در استان زنجان تا پایان امسال 9 میلیارد و 400 میلیون تومان است، گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده برنامه عملیاتی کمیته امداد استان زنجان در حوزه جمع‌آوری زکات در شش‌ماهه نخست امسال 101 درصد محقق شده است.

وی با بیان اینکه زکات جمع‌آوری‌شده در استان زنجان در هر منطقه با نظر پرداخت‌کنندگان زکات در همان محل هزینه می‌شود، افزود: از محل زکات جمع‌آوری‌شده در استان زنجان در شش‌ماهه نخست امسال 36 سرویس بهداشتی و حمام برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد این استان ساخته‌شده است.

حسنلو با اشاره به اینکه از محل زکات جمع‌آوری‌شده در استان زنجان در شش‌ماهه نخست امسال 26 مسکن مددجویی تعمیر یا بهسازی شده است، گفت: بر اساس نظر پرداخت‌کنندگان زکات در روستاها در شش‌ماهه نخست امسال از این محل کمک‌هزینه تأمین جهیزیه 81 نوعروس نیازمند تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان نیز پرداخت‌شده است.

وی با بیان اینکه به‌منظور توسعه فرهنگ پرداخت زکات استفاده از مبلغان و عاملین زکات در روستاها از برنامه‌های دیگر کمیته امداد استان زنجان است، گفت: هزار و ۷۰۰مبلغ و عامل زکات در روستاها و شهرهای استان زنجان درزمینه توسعه، ترویج و جمع‌آوری زکات با کمیته امداد استان زنجان همکاری می‌کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان زنجان تعداد روستاهای پرداخت‌کننده کات در این استان را 247 روستا اعلام کرد و افزود: درمجموع هزار و 913 کشاورز زنجانی در شش‌ماهه نخست امسال زکات واجب و مستحبی خود را به کمیته امداد استان زنجان برای کمک به خانوارهای تحت حمایت این نهاد پرداخت کرده‌اند.

حسنلو با اشاره به اینکه تشکیل شوراهای زکات روستایی باهدف توسعه فرهنگ پرداخت زکات در سطح استان زنجان از برنامه‌های مهم کمیته امداد استان زنجان است، تاکید کرد: به منظور برنامه‌ریزی برای جمع‌آوری زکات در روستاهای استان زنجان در شش‌ماهه نخست امسال در 173 روستای این استان شورای فرعی زکات با حضور روحانی، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستا تشکیل‌ شده است.

captcha