به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ،مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی اظهار کرد: با تخصیص 800 میلیون تومان اعتبار برای مسجد جامع بجنورد به اداره کل میراث فرهنگی استان و اعلام این دستگاه در خصوص میراثی نبودن بنا، سرانجام در سال 94 این اعتبار در اختیار اداره کل اوقاف و امور خیریه به عنوان مجری گذاشته شد.
حجت الاسلام «رئوف سید نژاد»افزود: از آن جایی که هیئت امنای مسجد زیربنای 80 درصدی را برای ساخت بنا مد نظر داشت و شهرداری با زیربنای 60 درصدی موافق بود، این موضوع در جلسات و کمیسیون های متعدد مطرح شد و سرانجام با زیربنای 80 درصدی موافقت و نقشه ها برای تخریب آماده شد.
وی بیان کرد: هر چند این مسئله را که این بنا میراثی نیست همه قبول دارند، اما این که ممکن است یادآور خاطرات بسیاری از مردم باشد و بخواهند مقاوم سازی شود، نظر معقولی است و ما نیز مخالف نیستیم.
وی افزود: بر این اساس قرار شد جلسه ای شنبه هفته آینده با حضور مسئولان مربوطه و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار برگزار و مسئله بررسی شود.
وی تصریح کرد: با این همه سعی خواهیم کرد موضوع به نحوی باشد که تمام جوانب در نظر گرفته شود و آن چه خواست اکثریت مردم است محقق شود زیرا نمی توان خواست همه را اجرایی کرد و به طور قطع اختلاف نظر وجود دارد.
وی با اعتقاد به این که این موضوع مسئله حادی نیست و فضای مجازی به این مسئله دامن زده است در حالی که می توان آن را به نتیجه رساند، اظهار کرد: نتیجه نشست را به استاندار و نماینده ولی فقیه در استان اعلام می کنیم و آن چه را که امر کنند به عنوان دستگاه مجری اجرا خواهیم کرد.