به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی،به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی امان اله فیروزه سرپرست معاونت فرهنگی و ساماندهی امور جوانان استان، گفت: بانوان خراسان شمالی در مسابقات کشوری قرآن کریم در شیراز سه مقام کسب کردند.
فیروزه افزود: این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی شیراز در رشته های حفظ یک جزء و ۱۰ جزء و قرائت تحقیق و ترتیل بوده و با حضور 800 شرکت کننده در بخش برادران و بانوان از سراسر کشور به میزبانی شیراز آغاز شده است.
وی از رقابت ۳۵۰ نفر از برترین بانوان قرآنی وزارت ورزش و جوانان در این مسابقات کشوری خبر داد و خاطرنشان کرد: محبوبه مرحمتی از خراسان شمالی در بخش قرائت ترتیل مقام سوم در بخش کارکنان را به خود اختصاص داد.
وی اظهار کرد: در بخش ورزشکاران نیز بانوان فاطمه رحمانی در قرائت ترتیل ورزشکاران موفق به کسب مقام اول شد و همچنین فاطمه زراعتکار در حفظ یک جزء و در بخش ورزشکاران در جایگاه دوم کشور ایستاد.
فیروزه همچنین از اعزام برادران قرآنی به مسابقات شیراز خبر داد و گفت: هشت نفر از قاریان برتر استان نیز به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد.