کد خبر: 3664059
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۷

نیت وقف را بعد از مشاوره و نیاز سنجی معین کنیم

گروه اجتماعی: مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی گفت: اگر قصد انجام وقفی داریم با مشاوران اداره اوقاف مشورت کرده، سپس نیت وقفمان را معین کنیم تا عمل ما در راستای نیازهای جامعه باشد.

حجت‌الاسلام قالیباف، مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی گفت: در جهت نیازسنجی با ادارات خراسان‌جنوبی ارتباط برقرار کرده و از آنها خواستیم تا با توجه به ارتباطات با ارباب رجوع نیازهای جامعه را بیان کنند.
وی اظهار کرد: بازخوردهایی که داشتیم ما متوجه نیازهایی در جامعه کرد که واقفان و خیران نیک‌اندیش می‌توانند با وقف در این حوزه‌ها گره‌هایی از مشکلات جامعه را بگشایند.
مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی بیان کرد: در حوزه اجتماعی کمک به تسهیل ازدواج، کمک به افراد بی‌بضاعت، در حوزه علمی وقف در حوزه علم و فناوری و کمک به دانشجویان و طلاب علوم دینی از جمله نیازهای جامعه است.
قالیباف ادامه داد: در حوزه فرهنگی نیز ترویج علوم قرآنی(حفظ، آموزش و تفسیر، قرائت و تدبر در قرآن)، ترویج فرهنگ اهل بیت(ع)، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در حوزه دین از جمله نیازهای امروز جامعه است.
وی افزود:  یکی دیگر از مسائلی که همواره در وقف مورد توجه بوده وقف برای عزاداری و برگزاری اعیاد اهل بیت(ع) است، ممکن است برای عزاداری برخی ائمه(ع) موقوفات زیادی وجود داشته باشد ولی در مورد عزاداری برای برخی امامان هیچ وقفی وجود ندارد.
مشاور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی گفت: توصیه ما به خیران این است که  خیر خود را ابدی کنند چرا که بی‌شک بین وقف و بخشش و هبه و کمک به نیازمندان تفاوت‌های زیادی وجود دارد.
قالیباف بیان کرد: وقتی چیزی را به نیازمندی می‌بخشیم هر چند یک عمل خیر است اما در همان لحظه تمام می‌شود ولی آثار وقف ممکن است تا صدها سال جریان داشته باشد و در حقیقت یک عمل ماندگار و جاویدان است.
وی یادآور شد: نکته دیگری که هموار بیان می‌داریم این است که اگر قصد انجام وقفی داریم با مشاوران اداره اوقاف مشورت کرده، سپس نیت وقفمان را معین کنیم تا عمل ما در راستای نیازهای جامعه باشد.

captcha