کد خبر: 3668038
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹

دیدگاه رئیس کمیته امداد درباره مشکلات/ تقویت فعالیت‌های دینی

گروه جامعه: رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه باید مسیر فعالیت‌های دینی و قرآنی را بیشتر در کمیته امداد تقویت کنیم، گفت: اگر خانواده‌های تحت پوشش از نظر فکری تقویت شوند تاب و مقاومت‌شان بالاتر رفته و می‌توانند مشکلات را با آرامش بیشتری پشت سر بگذارد، البته ما نیز باید بتوانیم در این مرحله بیشتر به کمک آنها بیاییم.

سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامه‌های کمیته امداد، برای تقویت و تبلیغ مبانی دینی و  قرآنی خانواده‌های مددجویان و کارکنان این سازمان، گفت: ما همیشه گفته‌ایم که کار کمیته امداد و ماموریت ما تماما با مبانی دینی و قرآنی آمیخته است؛ واژه‌هایی که ما شامل صدقه، زکات، انفاق، یتیم، مسکین، محروم و امثال آن به کار می‌بریم همه در قرآن آمده است و از این جهت کار ما در واقع یک نوع ترویج فرهنگ خیر احسان با توجه به دستورات دینی و قرآنی در جامعه است.

وی تاکید کرد: جامعه‌ای متعالی می‌شود که به فرهنگ خیر و احسان با نگاه قرآنی بپردازد؛ همه دیده‌ایم آنهایی که کمک می‌کنند بیشتر متعالی می‌شوند و این یعنی دین؛ در جامعه ما به واسطه روح مذهبی که مردم دارند این فرهنگ خوب گسترش پیدا کرده است ولی می‌تواند عمق بیشتری پیدا کند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه آثار و برکات تعالی روح دینی و قرآنی در جامعه ما مشاهده می‌شود، تصریح کرد: در محرم، رمضان، راهپیمایی اربعین، مناسبت‌ها و اتفاقاتی که نیاز به ایثار و فداکاری مردم دارد شاهد این جوشش و ایثار هستیم و به نوعی مردم شکوه درونی و اعتقادی خودشان را به نمایش می‌گذارند.

فتاح با تاکید بر اینکه جامعه هدف ما انسان‌های معتقدی هستند و فقر، اعتقاد را از آنها نگرفته است، گفت: از نظر مبانی دینی، شاید این افراد نسبت به افرادی که وضع مطلوب و بهتری دارند اعتقاداتشان محکم‌تر باشد، اما ما وظیفه داریم کار فرهنگی به این معنی را هم در این خانواده‌ها انجام دهیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه کانون‌های فرهنگی که در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها داریم و اردوهایی که برگزار می‌کنیم و همچنین فعالیت‌هایی که برای انتقال آنها به زیارت عتبات و امام رضا(ع)، در مشهد مقدس می‌کنیم، و برگزاری کلاس‌های قرآن و توزیع آن و همچنین ارتباط با حوزه اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده است.

یاری‌گر کسانی باشیم که در حسرت زیارت مانده‌اند
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به کمپین «شوق زیارت»، عنوان کرد: این طرح با شعار یاری‌گر کسانی باشیم که در حسرت زیارت مانده‌اند، بستر مناسبی برای رساندن کمک‌های مردمی به نیازمندانی است که در حسرت زیارت مانده‌اند. با راه‌اندازی این کمپین نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد که تاکنون به اماکن زیارتی مشرف نشده‌اند، در طول سال شناسایی و ساماندهی می‌شوند.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی کمیته امداد افزود: امسال با توجه به همین موضوع 150 هزار نفر به سفر زیارتی مشهد مقدس و 50 هزار نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد و با هزینه این نهاد به سفر عتبات عالیات اعزام شده و یاد در حال اعزام هستند.

فتاح با تاکید بر اینکه مسیر فعالیت‌های دینی و قرآنی را باید بیشتر در کمیته امداد تقویت کنیم، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت علما یکی از مسائل و ظرفیت‌های خوبی است که باید بیش‌از پیش مورد استفاده قرار گیرد. ما امروز قم و مشهد را پایگاه فرهنگی خودمان قرار داده‌ایم و از سخنان و فرموده‌های آیات عظام استفاده می‌کنیم.

وی بیان کرد: فرهنگ جامعه و کلیات حرکت آن قطعا ما را در این زمینه یاری خواهد کرد. اگر این خانواده‌ها از نظر فکری تقویت شوند تاب و مقاومت‌شان بالاتر رفته و می‌توانند مشکلات را با آرامش بیشتری پشت سر بگذارد، و از همین مشکلات درس گرفته، توانمند شده و همین مشکلات در آینده باعث قدرت و توانمندی آنها خواهد شد، البته ما نیز باید بتوانیم در این مرحله بیشتر به کمک آنها بیاییم.


captcha