حسین ماندنی در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری گفت : این محافل نورانی در 7 مرکز قرآنی شهرستان و با حضور پرشور قرآن دوستان و قرآن آموزان در رده های سنی مختلف در حال برگزاری است.
وی افزود: در هر يك از جلسه های كرسي تلاوت قرآن كريم، يك مجري و يا سخنران توانمند، مفاهيم، نكات و پيامهاي مختلف آياتي كه قرار است تلاوت شود را به صورت مختصر و مفيد بيان مي کند و پس از آن يكي از قاریان آیه های مربوطه را تلاوت می کند.
کارشناس امور قرآنی شهرستان لردگان بیان کرد: این کرسیها درمراکز قرآنی زینبیه، کوثر، فاطمیه، یاسین، اهل بیت(ع)، مصلی اولی الامر(عج) شهر لردگان و مسجد جامع امام رضا(ع) روستای مرادان با حضور پرشور قرآن دوستان درحال برگزاری است.
یادآور می شود اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لردگان با پنج موسسه قرآنی، چهار خانه قران شهری و 13 خانه قران روستایی و همکاری 130 مربی در حال انجام فعالیت های قرآنی است.