کد خبر: 3677969
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱
در جلسه شورای زکات استان عنوان شد:

روحانیون در ترویج فرهنگ زکات تلاش کنند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: روحانیون باید با توجیه مردم در ترویج فرهنگ زکات تلاش کنند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان امروز یک‌شنبه 10 دی‌ماه در جلسه شورای زکات استان اظهار کرد: روحانیون باید با بیان احکام زکات و توجیه مردم در ترویج فرهنگ زکات تلاش کنند.
 
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه اعتمادسازی بین مردم موجب پرداخت بیشتر زکات خواهد شد، تصریح کرد: اعلام فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه زکات، مردم را تشویق به پرداخت و مشارکت بیشتر در انجام این فریضه دینی خواهد کرد.
 
آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های مختلفی در استان در حوزه زکات وجود دارد که باید از آنها استفاده شود، تصریح کرد: در این بین اطلاع‌رسانی صدا و سیما موجب تشویق مردم خواهد شد.
 
7 میلیارد و 400 میلیون تومان زکات در زنجان جمع‌آوری شد
 
در این جلسه هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان از جمع‌آوری 7 میلیارد و 400 میلیون تومان زکات طی 9 ماهه امسال در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: یکی از بسترهای مورد تاکید برای تامین اقتصاد جامعه اسلامی در دین مبین اسلام زکات است.
 
صفری با اشاره به اینکه طبق قانون زکات وظیفه ترویج، فرهنگ‌سازی و جمع‌آوری زکات بر عهده کمیته امداد است، تصریح کرد: زکات یکی از واجبات دینی است که اگر به درستی تببین شود در رفع فقر نقش موثری خواهد داشت.
 
وی با بیان اینکه احیای زکات نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد داشت، افزود: برنامه‌ریزی‌ شده تا با فعالیت اثربخش در حوزه ترویج و جمع‌آوری زکات از منابع حاصل از این فریضه دینی در تأمین اقتصاد خانوارهای نیازمند بیشترین بهره را داشته باشند
 
نهضت احیا و ترویج زکات مورد توجه باشد
 
همچنین در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه مجموعه تبلیغات اسلامی استان با ظرفیت‌های تبلیغی در خدمت دین است، اظهار کرد: یکی از این مقوله‌های مهم زکات است.
 
حجت‌الاسلام صفی‌یاری با تاکید بر اینکه نهضت احیا و ترویج زکات باید بیشتر مورد توجه باشد، تصریح کرد: در همین راستا در توصیه‌ها و منشورهای تبلیغی به صورت مستمر اقدام شده است چون ظرفیت خوبی در این حوزه وجود دارد.
 
ترویج زکات از اولویت‌‎‌های رسانه ملی است
 
همچنین در این جلسه مرتضی صفری، مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان با اشاره به اینکه ترویج و تشویق مردم به پرداخت زکات یکی از اولویت‌‎‌های رسانه ملی است، اظهار کرد: صدا و سیما به عنوان یک رسانه فراگیر اقدامات متعددی در راستای ترویج فرهنگ پرداخت زکات در جامعه انجام می‌دهد.
 
مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان با اشاره به اقدامات صدای مرکز زنجان در حوزه اطلاع‌رسانی زکات گفت: امسال به مدت 7 ساعت و 30 دقیقه برنامه مناسبتی در حوزه زکات تولید و پخش شده است.
 
صفری همچنین از تولید و پخش 7 ساعت و 45 دقیقه در سیمای مرکز زنجان در حوزه زکات خبر داد و افزود: در حوزه خبر نیز نسبت به اطلاع‌رسانی بحث زکات به مدت 10 ساعت و 28 دقیقه برنامه پخش خواهد شد.
 
 
 
 
 
captcha