کد خبر: 3679702
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
حجت الاسلام علوی در مراسم ترحیم سه شهید وزارت اطلاعات درارومیه:

سربازان گمنام امام زمان (عج) به زودی پاسخ کوبنده ای به گروهک های تروریستی و ضد انقلاب منطقه خواهند داد

گروه سیاسی: وزیر اطلاعات گفت : سربازان گمنام امام زمان (عج) گلوله ها را می پذیرند اما به دشمن اجازه بر هم زدن امنیت را نمی دهند .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذرایجان غربی به نقل از روابط عمومی وزارت اطلاعات؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی روز گذشته در مراسم ترحیم سه شهید وزارت اطلاعات درارومیه با تبریک و تسلیت شهادتِ شهدای امنیت به محضر رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) ، ملت شریف ایران اسلامی ، سربازان گمنام امام زمان (عج) و خانواده معظم سه شهید والامقام، تاکید کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) به زودی پاسخ کوبنده ای به گروهک های تروریستی و ضد انقلاب منطقه خواهند داد .

وزیر اطلاعات در این مراسم با اشاره به این که شهادت آرزوی جوانان این مرز و بوم است گفت: جوانان این مرز و بوم با رشادت خود توطئه های شوم دشمنان را نقش بر آب می کنند .

وی افزود: سربازان گمنان امام زمان (عج) همواره آماده شهادت هستند و شهادت را یک سعادت دنیوی و اخروی برای خود می دانند .

دکتر علوی ادامه داد: شهدای انقلاب اسلامی با شهادت به زندگی جاودانه دست یافته اند و راه پر افتخار امام حسین (ع) را ادامه می دهند .

وزیر اطلاعات تاکید کرد: سربازان گمنان امام زمان (عج) گلوله ها را می پذیرند اما به دشمن اجازه برهم زدن امنیت را نمی دهند .

وی اضافه کرد: گروهک های تروریستی مطمئن باشند که اراده ی فرزندان این مرز و بوم را نمی توانند متزلزل کنند .

وزیر اطلاعات با بیان این که زندگی عزتمندانه و مرگ شرافتمندانه دو راه تاکید شده در دین مبین اسلام است گفت: شهادت ها ،اراده ها را پولادین، گام ها را استوار و مقاومت ها را پایدار می کنند.

captcha