کد خبر: 3685056
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳
سهراب سلیمی:

استقبال مردم بجنورد از تئاتر «بوی خواب» درسی ارزشمند و موثر بود

گروه فرهنگی: کارگردان نمایش «بوی خواب» حضور مردم برای دیدن این نمایش را بی نظیر توصیف کرد و گفت: استقبال مردم بجنورد از نمایش «بوی خواب» برای من درسی بسیار ارزشمند و موثر بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان؛ سهراب سلیمی با بیان اینکه نمایشنامه «بوی خواب» یک نمایشنامه فلسفی بود، انتظار نداشتم این همه تماشاچی برای دیدن این نمایش بیایند و این امر مرا غافلگیر کرد.

وی با بیان اینکه باید به مردم استان و دست اندرکاران حوزه فرهنگ و هنر به منظور علاقمندی به حوزه تئاتر تبریک بگویم، افزود: تلاش دست اندرکاران حوزه فرهنگ و هنر خراسان شمالی برای تقویت جایگاه تئاتر و حضور علاقمندان و استقبال آن ها از اجرای نمایش ها ستودنی است.

سلیمی در پاسخ به این سوال که آیا تمایل دارید بازهم برای اجرا در بجنورد حضور یابند؟ تصریح کرد: قطعاً برای آمدن به بجنورد و اجرای تئاتر برای مردم این استان لحظه شماری می کنم.

وی بیان کرد: تئاتر زمانی تاثیرگذار می شود که بتوانیم زمینه ارتباط و گفت و گو را تقویت کنیم و این امر در خراسان شمالی به صورت ملموس و شفاف دیده می شود.

سلیمی اظهارکرد: زمانی می شود از جنبه واقعی تئاتر حرف زد که تماشاچی داشته باشیم و این مهم با مدیریت درست و با پایگاه ها و زیرساخت های آموزشی درست امکان پذیرخواهد بود.

کارگردان نمایش "بوی خواب" همچنین در ادامه از کارگردانی به عنوان یک جراح که برای یک جراحی نیازمند ابزار و تیم پزشکی است، یاد کرد و افزود: ابزارشناسی از یک دانش به وجود می آید و برای بروز کردن ابزار کار دانش، مطالعه و کنکاش لازم است.

سلیمی با بیان اینکه بخش روانشناختی و جامعه شناختی با توجه به دانش افزوده می شود، خاطرنشان کرد: اثر متن و نگاه متفاوت به متن از نوع کلاسیک و مدرن از مجموعه بازیگران با نگاه های مختلف و دانش های مختلف، زمینه ها را به گونه ای فراهم می کند که هدایت گر باشد و جاذبه های هدایت باید به گونه ای باشد که از تحول بیشتر برخوردار باشد.

یادآوری می نماید: نمایش «بوی خواب» به کارگردانی سهراب سلیمی دی ماه جاری به مدت دو شب درتالار گلشن بجنورد برای علاقمندان اجرا شد.

captcha