کد خبر: 3685248
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۶
دبیر جبهه فرهنگی گیلان:

جشنواره عمار امر به معروف و نهی از منکر رسانه ای است

گروه اجتماعی: حجت الاسلام مهدی یکی از خصوصیت مدافعین حرم را امر به معروف و نهی از منکر در حوزه فرهنگی دانست و گفت: جشنواره عمار یک نوع امر به معروف و نهی از منکر مدرن رسانه ای آخرالزمانی و آتش به اختیار است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی، دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان امروز، 4 بهمن در افتتاحیه ‌جشنواره فیلم عمار شهرستان رشت، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، اظهار کرد: بسیاری از مدافعین حرم مانند شهید «سید اسماعیل سیرت نیا» از وطن هجرت کردند تا در مقابل عروسک های نظام سلطه و داعشی های تکفیری مقاومت کنند.

وی با بیان اینکه حقیقت جنگ و تقابل حق و باطل این است که دامنه جنگ نرم بیشتر از دشمنی و عداوت داعشی های تکفیری است، افزود: ما در حوزه فرهنگ و رسانه نیز داعشی داریم که سر افراد را نمی برند بلکه ایمان، حق و تقوای افراد را ذبح می کنند.

دبیر جبهه فرهنگی گیلان تصریح کرد: شهدای مدافع حرم به ویژه شهید سیرت نیا پیش از اینکه مجاهد و مدافع حرم اهل بیت(ع) باشند در حوزه فرهنگ مجاهدت می کردند و مدافع حریم دین و اهل بیت(ع) بودند.

این کارشناس دینی  متذکر شد: در گوشی های موبایل و فضاهای رسانه ای هجمه های زیادی علیه دین خدا با پشتوانه و کمک های ‌مالی و همه جانبه رژیم سلطه و استکبار وجود دارد.

حجت الاسلام مهدوی، با بیان اینکه نظام اسلامی مورد هجمه و شبیخون فرهنگی دشمن قرار گرفته است، تصریح کرد: در کشور عده ای به حریم اهل بیت در قالب فیلم سازی و مستندسازی اهانت می کنند و ایمان و تقوای مردم را نشانه گرفته اند.

وی با بیان اینکه ‌خطر تکفیری های فرهنگی از داعشی های نظامی خیلی بیشتر است، عنوان کرد: صورت و عمل تکفیری های داعشی انزجارکننده استف اما داعشی های فرهنگی حجاب و حیای زنان و مردان را در فیلم های داخلی و ماهواره ای مورد هدف قرار داده اند و با نشر روابط نامشروع، بی حیایی، دین ستیزی و روحانیت ستیزی در قالب هنر بر طیف عظیمی از مردم و جوانان تاثیر می گذارند.

دبیر جبهه فرهنگی گیلان خاطرنشان کرد: دشمن راس الایمان ها را نشانه گرفته و با شبه، تردید و وسوسه های هوس انگیز موجب دلسردی مردم شده است.

حجت الاسلام مهدوی، با بیان اینکه جشنواره عمار صف کشی مردمی امت هنرمند برای دفاع از دین و هویت ایرانی در قالب هنر آتش به اختیار است، یادآور شد: برخی مواقع دستگاه های متولی در حوزه هنر و فرهنگ وظیفه خود را به خوبی انجام نمی دهند که در مقابل جوانان مومن در حوزه فرهنگ و رسانه با عنوان جشنواره عمار وارد عمل می شوند.

وی با بیان اینکه جشنواره عمار لبیک گویی به مولای زمان در حوزه هنر، فرهنگ و رسانه است، عنوان کرد: این اقدام کمتر از مجاهدت به عنوان ‌رزمنده مدافع حرم در جبهه مقاومت نیست و گاهی یک‌ کار فرهنگی و اثر هنری بسیار می تواند در دفاع از حریم دین و ولایت موثر باشد.

حجت الاسلام مهدوی ادامه داد: یکی از خصوصیت مدافعین حرم امر به معروف و نهی از منکر در حوزه فرهنگی است و جشنواره عمار یک نوع امر به معروف و نهی از منکر مدرن رسانه ای آخرالزمانی و آتش به اختیار است.

این کارشناس دینی اضافه کرد: تخریب ها علیه باورهای دینی از طریق هنر و رسانه همیشه وجود داشته است و اخیرا به اوج خود رسیده است و هرچقدر به ظهور امام زمان(عج) نزدیک می شویم فعالیت شاخه هنری در دنیا بیشتر می شود که بر این اساس، مومنان برای رسیدن به حکومت جهانی می بایست مسلح به سلاح علم و هنر شوند تا از حریم الهی و باورهای دینی دفاع کند.

captcha