کد خبر: 3685691
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳

خیز 200 معلول جسمی حرکتی کشور برای معلم قرآن شدن

گروه جامعه: دوره آموزشی دانشجو معلم قرآن کریم ویژه 200 نفر از دانشجویان معلول جسمی حرکتی تحت حمایت بهزیستی از امروز، هفتم بهمن‌ماه، آغاز به کار کرد.

خیز 200 معلول جسمی حرکتی کشور برای معلم قرآن شدن

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طرح آموزش دانشجو معلم قرآن کریم امروز، هفتم بهمن‌ماه، با حضور 40 دانشجوی تحت حمایت سازمان بهزیستی کشور،  در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور آغاز به کار کرد.

بر اساس این طرح، 200 نفر از گروه هدف سازمان بهزیستی شامل معلولان جسمی حرکتی در دوره‌های آموزش مربیگری قرآن کریم که توسط سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند و پس از پایان دوره در صورت قبولی در آزمون، مدرک مربیگری قرآن به آنها اعطا می‌شود.

در مراسم افتتاح این طرح، حمید صابرفرزام، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، ضمن تبریک به همه دانشجویانی که می‌خواهند معلم قرآن شوند و همه دست‌اندرکارانی که موجب تحقق این طرح شده‌اند، گفت: پیامبر(ص) می‌فرمایند: «بهترین شما کسی است که قرآن را یادبگیرد و یاد دهد» اینکه اکنون شما در مسیری قرار گرفته‌‌اید که بهترین افراد این امت شوید، شکر زیادی دارد و به جز شکر باید از این نعمت مراقبت نیز بکنید.

وی خطاب به دانشجویان حاضر در طرح دانشجو معلم قرآن کریم گفت: شما این امکان را به دست می‌آورید که قرآن که شفا و رحمت است را برای جامعه‌ای که از نظر جسمی و روحی نیاز به کمک دارد، ارائه کنید. قرآن می‌تواند بهترین التیام برای درد‌های جسمی و روحی باشد. قدر خودتان را بدانید که در بهترین مسیر قرار گرفته‌اید و مراقبت کنید که این مقام و منزلت بزرگ از شما سلب نشود.

در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام سیدمهدی سیدمحمدی، مشاور رئیس و مسئول امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور طی سخنانی عنوان کرد: ما افتخار خدمت‌گذاری به 30 هزار دانشجو را در سازمان بهزیستی داریم. افرادی که با تمام مشکلات جسمی و حرکتی که دارند، توانسته‌اند خود را به مدارج عالی علمی برسانند و در کنار مدارج علمی، در تلاش هستند مدارج معنوی را نیز طی کنند.

وی در خصوص طرح دانشجو معلم قرآن کریم ویژه دانشجویان تحت حمایت بهزیستی، گفت: ما به تمام دانشجویان گروه هدفمان فراخوان دادیم که از میان آنها 700 نفر برای شرکت در این کلاس‌ها اعلام آمادگی کردند. این 700 نفر افرادی بودند که علی‌رغم داشتن معلولیت با علاقه و تلاش خودشان سواد قرآنی خود را بالا برده بودند. سپس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از تک تک این افراد آزمون گرفت و از میان آنها 200 نفر برای حضور در دوره‌های دانشجو معلم انتخاب شدند.

حجت‌الاسلام سید محمدی با اشاره به اینکه این طرح طی سه روز در استان‌های مختلف کشور افتتاح و آغاز به کار می‌کند، گفت: امیدواریم محصول این کلاس‌ها تربیت استادان قرآنی شود که به سایر گروه‌های هدف بهزیستی هم قرآن را آموزش دهند.

وی از مسئولان سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور خواست ارتباط خود را با این دانشجویان حفظ و زمینه تدریس آنها را فراهم کنند.

سازمان بهزیستی مسئول ارتقای معنوی و جسمی افراد محروم جامعه است

حسین نحوی‌نژاد، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور نیز با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی مسئول ارتقای معنوی و جسمی افراد محروم جامعه است، گفت:اینکه گفته می‌شود بودجه و امکانات لازم وجود ندارد، رافع این مسئولیت نیست.

وی با اشاره به تفاوت کار و شغل کارمندان سازمان بهزیستی با سایر مشاغل و آلامی که مددکاران و سایر کارکنان این سازمان به دلیل ارتباط با گروه‌های آسیب‌دیده متحمل می‌شوند، گفت: معنویات به کارکنان بهزیستی هم می‌تواند کمک کند و یکی از اقداماتی که به افزایش معنویت و آرامش منجر می‌شود، قرائت قرآن است.

نحوی‌نژاد بر لزوم تدبر در قرآن در کنار قرآئت زیبای قرآن تأکید و اعلام آمادگی کرد برای گسترش مفاهیم قرآنی و آموزش قرآن در کنار واحد فرهنگی سازمان بهزیستی فعالیت کنند.

حبیب‌الله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی نیز با اشاره به در پیش بودن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب ما مبتنی بر ارزش‌‌ها، قرآن کریم، پیامبر اکرم(ص)، ائمه اطهار(ع) است؛ ما باید مدام ارزش‌های انقلاب را مرور کنیم، چرا که هر قدر در حوزه قرآن و دین وارد شویم به عملیاتی کردن ارزش‌های انقلاب کمک کرده‌ایم.

با تمام توان از برنامه‌های دینی قرآنی حمایت می‌کنیم

وی با تأکید بر اینکه اعتقاد داریم قرآن برای همه مشکلات راه‌حل دارد، گفت: یکی از کارهایی که در حوزه دین باید انجام شود، استخراج گذاره‌هایی از دین برای راه‌‌گشایی مشکلات کنونی جامعه است. ما با تمام توان از برنامه‌های دینی قرآنی حمایت می‌کنیم.

در پایان این نشست، زهرا نقی‌زاده، معاون سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، با اشاره به فعالیت هشت مرکز در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان گفت: مرکز مطالعات میان رشته‌ا‌ی قرآن کریم، مرکز رشد، مرکز آموزش‌ها، مرکز فعالیت‌های دانشجویی، مرکز مشاوره، استودیوی مبین، خبرگزاری قرآن و مرکز دانشجو معلم قرآن کریم این هشت مرکز هستند.

وی اظهار امیدواری کرد ارتباط سازمان قرآنی دانشگاهیان و بهزیستی در هر هشت مرکز تخصصی گسترش یابد و اظهار کرد: از سال 94 مرکز دانشجو معلم قرآن کریم با هدف قرآن آموزی و مبارزه با بی‌سوادی قرآنی در دانشگاه‌ها تأسیس شده است.

نقی‌زاده در خصوص برگزاری طرح دانشجو معلم نیز، گفت: این طرح سه فاز دانش‌افزایی، مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی دارد. این طرح آموزش دانشجو به دانشجو است و رویکرد ما این بود که از جوانان برای آموزش خودشان استفاده کنیم. ما موفق شدیم در سال 95 بیش از 400 دانشجو معلم را در سطح کشور تربیت کنیم و در سال 96 نیز مقرر شد این طرح برای گروه‌های هدف بهزیستی برگزار شود.

خیز 200 معلول جسمی حرکتی کشور برای معلم قرآن شدن

وی ادامه داد: از امروز این طرح آغاز شده و تا 20 بهمن‌ماه، در شش منطقه کشور ادامه می‌یابد. این طرح امروز در تهران و شیراز افتتاح شد، فردا در مازندران و اصفهان کار آغاز می‌شود و دوشنبه نیز مشهد و تبریز میزبان این امر می‌شوند.

معاون سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، عنوان کرد: از 700 نفری که برای حضور در این کلاس‌ها اعلام آمادگی کرده بودند، آزمون به عمل آمد و در نهایت 200 نفر برای شرکت در کلاس‌ها انتخاب شدند اما سایر افراد همچنان با ما تماس می‌گرفتند و برای حضور در کلاس‌ها اظهار علاقه می‌کردند؛ به همین دلیل مقرر شد افرادی که در دوره اول قبول می‌شوند و مدرک تدریس دریافت می‌کنند در ابتدای امر به 500 نفر بقیه که انتخاب نشده‌اند آموزش دهند تا سطح این افراد هم افزایش بیابد.

وی در پایان گفت: دو طرح دیگر ما یعنی دانشجو مدبر قرآن و دانشجو خبرنگار قرآن نیز از طرح‌هایی است که می‌توان برای دانشجویان گروه هدف بهزیستی برگزار کرد.

به گزارش ایکنا، پیش از این مراسم افتتاحیه، معاونان سازمان بهزیستی از بخش‌های مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری ایکنا بازدید کردند و پس از مراسم نیز با حضور در استودیوی مبین به سؤال‌های مطرح در خصوص طرح دانشجو معلم قرآن کریم پاسخ دادند.

گزارش تصویری این مراسم را اینجا ببینید.

captcha