کد خبر: 3686577
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۱
امام جمعه آستارا:

تغییر فرهنگ ملی هدف استکبار در جنگ نرم است/ فضای مجازی؛ عامل افزایش طلاق

گروه اجتماعی: حجت الاسلام حافظ نیا تغییر فرهنگ ملی را هدف استکبار در جنگ نرم عنوان کرد و یادآور شد: ناتوی فرهنگی دشمن همچنان ادامه دارد و دشمنان در حال حاضر بحث مقدس خانواده را مورد هدف قرار داده اند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین کاظم حافظ نیا، امام جمعه آستارا امروز، 9 بهمن در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی رصدخانه مسائل مختلف فرهنگی جامعه است.

وی با تاکید بر اینکه تعالی، پیشرفت، عمران و آبادانی جامعه در گرو تقویت فرهنگ عمومی است، افزود: رسالت شورای فرهنگ عمومی، مهندسی رفتار جامعه است و مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید موجب تحول شود.

این کارشناس دینی، با اشاره به اینکه توجه به اینکه مسائل فرهنگی از دغدغه های همه مسئولان است، تصریح کرد: تسریع در اجرایی شدن مصوبات شورای فرهنگ عمومی از ضروریات جامعه است.

حجت الاسلام حافظ نیا از حساسیت مقام معظم رهبری در مقوله فرهنگ عمومی سخن گفت و اضافه کرد: جلسات شورای فرهنگ عمومی که به منظور ارتقای سطح فرهنگ عمومی تشکیل شده است، باید افزایش یابد و مسئولان مصوبات مربوطه را جدی گرفته و آنها را عملیاتی کنند.

وی تغییر فرهنگ ملی را هدف استکبار در جنگ نرم عنوان کرد و یادآور شد: ناتوی فرهنگی دشمن همچنان ادامه دارد و دشمنان در حال حاضر بحث مقدس خانواده را مورد هدف قرار داده اند.

امام جمعه آستارا با تاکید بر اینکه بنیان خانواده مقدس است و تقدس زدایی از خانواده ها در نوک اصلی حملات فرهنگی دشمنان قرار دارد، اظهار کرد: اهداف گردانندگان شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام تضعیف بنیان خانواده ها و جوانان است.

وی با اشاره به استفاده صحیح همگان از فضای مجازی، گفت: فضای مجازی در کشور باید کنترل شود و نه محدود؛ در مجموع اگر تهاجم و ناتوی فرهنگی دشمنان را باور داشته باشیم، باید در تقویت فرهنگ عمومی از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

حجت الاسلام حافظ نیا اهمیت الگوی خانواده ایرانی – اسلامی و تقویت نهاد خانواده را از الزامات دانست و افزود: فضای مجازی یکی از دلایل افزایش طلاق در جامعه است و متولیان فرهنگی به ویژه رسانه ها، خبرنگاران و صداوسیما در این میان نقش مهمی دارند.

وی از صدا و سیما، مطبوعات و خبرگزاری ها، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه و همچنین همه دستگاه های فرهنگی خواست تا در توسعه الگوی خانواده ایرانی و اسلامی و تلاش برای تحکیم بنیان خانواده کوشا باشند.

امام جمعه آستارا با تشریح ظرفیت ها و قابلیت های فرهنگی و معنوی شهرستان، خاطرنشان کرد: اگر به جایگاه شورای فرهنگ عمومی و مصوبات آن اهمیت داده شود، در حوزه فرهنگ و جلوگیری از مسائل ضد فرهنگی و مهندسی رفتار جامعه تحولی ایجاد خواهد شد.

وی حفظ ارزش های دینی و ملی را بسیار مهم برشمرد و با اشاره به آغاز جشن های دهه مبارک فجر و همچنین ایام فاطمیه، عنوان کرد: حرمت ایام فاطمیه در برگزاری آیین های دهه مبارک فجر مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام حافظ نیا با تاکید بر اینکه رویدادهای کشور در قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی باید در جامعه و به نسل آینده اطلاع رسانی و تبیین شود، اضافه کرد: شهرداری های آستارا و لوندویل و ادارات شهرستان در آذین بندی و تزیینات ایام الله دهه فجر امسال اهتمام داشته باشند.

captcha