گروه اجتماعی ـ صبح امروز بارش باران موجب شد کیفیت هوای شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در فصل زمستان برای عموم شهروندان در وضعیت سالم قرار گیرد.
به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، از بعداز ظهر دیروز سه شنبه، 24 بهمنماه غلظت ریزگردها در شهر یاسوج، مرکز این استان به ۶ برابر حد مجاز رسیده بود.
سید اسد الله هاشمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: غلظت ریزگردها در شهر یاسوج، مرکز این استان به ۶ برابر حد مجاز رسیده است .
وی افزود: با سنجش و کنترل میزان ریزگردها در سطح شهر یاسوج تا ساعت ۲۲ امشب میزان غلظت ریزگردها به ۶ برابر حد مجاز رسیده است .
هاشمی با بیان اینکه تنها دو ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شهرهای یاسوج و دوگنبدان داریم، ابراز کرد: وضعیت میزان آلودگی هوا در شهرستان گچساران تا ساعت ۲۲ امشب عادی و سالم گزارش شده است.
یادآور میشود، طبق گزارش هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تا ساعت 12و 30 دقیقه 15.3 میلی متر بارندگی در شهر یاسوج به ثبت رسیده است.
انتهای پیام