کد خبر: 3695392
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴

ضرورت آموزش مهارت‌های صحیح اجتماعی در بین دانش‌آموزان

گروه فرهنگی ـ استاد حوزه و دانشگاه گفت: اصول اخلاقی و آموزش مهارت‌های صحیح اجتماعی در بین دانش‌آموزان ترویج داده شود.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام نبی الله بیاتی، استاد حوزه و دانشگاه روز گذشته، هشتم اسفندماه در جمع دانش‌آموزان دبیرستان شاهد دهدشت، به مسأله اخلاق پرداخت و عنوان کرد: اصول اخلاقی و آموزش مهارت‌های صحیح اجتماعی در بین دانش‌آموزان باید ترویج داده شود.
وی در ادامه با بیان اینکه مدرسه به‌عنوان خانه دوم و محل تحصیل محسوب می‌شود، اظهار کرد: پرورش استعدادهای دانش‌آموزان با در نظر گرفتن مسائل اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی باید در اولویت مدیران و همه دست اندرکاران تربیتی قرار بگیرد.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: دانش‌آموزان در آغاز، ارزش‌های اخلاقی را در خانواده می‌آموزند و پس از ورود در اجتماع و قرار گرفتن در گروه‌های مختلف به خصوص مدارس با ارزش‌های مختلف مواجه می‌شوند و همین امر اغلب او را دچار تضاد و دودلی می‌کند و ارزش‌های اخلاقی قبلی را تغییر می‌دهد.
حجت‌الاسلام بیاتی تصریح کرد: تحقق ارزش‌های اخلاقی در مدرسه در صورتی میسر است که معلمان و کارکنان مدرسه به این ارزش‌ها معتقد بوده و مهارت‌های لازم را برای تبدیل آنها به هدف‌های رفتاری کسب کرده باشند.
انتهای پیام

captcha