کد خبر: 3695727
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸
حجت‌الاسلام ناصر سقای بی‌ریا:

علم هموار کننده تمدن عدالت‌گستر امام زمان(ع) است/ در دوران جاهلیت مدرن به سر می‌بریم

گروه دانشگاه ــ عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در افتتاحیه سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی گفت: امروز ما در دوران جاهلیت مدرن به سر می‌بریم که امیدواریم با امید به نسل جوان بتوانیم این جاهلیت مدرن را بزداییم و بعد به وسیله علم مسیر را برای تحقق تمدن عدالت گستر امام مهدی(ع) هموار سازیم.

در دوران جاهلیت مدرن به سر می‌بریم/ علم هموار کننده تمدن عدالت‌گستر امام زمان(ع) است

به گزارش ایکنا؛ حجت الاسلام والمسلمین ناصر سقای بی‌ریا، رئیس شورای علمی هفته علمی تمدن نوین اسلامی و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در افتتاحیه سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی که عصر امروز 9 اسفند در مرکز همایش‌های امام خمینی(ره) دانشگاه شاهد برگزار شد به سخنرانی پرداخت و درباره نحوه رسیدن به هدف‌های بزرگ گفت: رسیدن به اهداف بزرگ همت‌های عالی، پیگیر و تداوم می‌طلبد. وجود مقدس امیرالمومنین(ع) که بعد از پیامبر اسلام(ص) مقتدای همه ما است درباره مردم زمان خودش می‌فرماید: «کمی شماها سست شده‌اید. من یادم هست که اول اسلام ما شب و روز نداشتیم و حتی اگر لازم بود با نزدیکان و اقوام خودمان مقابله می‌کردیم تا این‌که درخت اسلام بارور شد و اگر آن‌چه که شما رفتار می‌کنید ما بودیم، هیچ شاخه‌ای از درخت اسلام سبز نمی‌شد».

وی ادامه داد: الحمدالله ملت ایران به رهبری امام(ره) و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افتخار می‌کنند و این ملت طی بیش از 5 یا 6 دهه ثابت کردند که اهل تلاش و جهاد هستند.
بی‌ریا نسل‌های جوان را امید غلبه بر مشکلات داخلی دانست و در این زمینه تصریح کرد: موانع داخلی بسیاری در کشور وجود دارد که با امید و پرشور می‌توانند ریشه این مشکلات را بخشکانند. همچنین در این خصوص ابتدای هر حرکتی با علم آغاز می‌شود و امروز ما در دوران جاهلیت مدرن به سر می‌بریم و امیدواریم که بتوانیم این جاهلیت مدرن را بزداییم و بعد مسیر را برای تحقق تمدن نوین اسلامی و در نهایت برپایی تمدن عدالت گستر امام مهدی(ع) هموار سازیم.

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با تأکید بر این موضوع که هفته تمدن نوین اسلامی را باید نمونه جدیدی از تلاش‌ها به حساب بیاوریم، ادامه داد: برگزاری همایش‌ها معمولاً هزینه‌های زیادی دارد مخصوصاً اگر بیش از یک روز باشد. اما اگر ما هدف را بیشتر بر روی تضارب آرا بگذاریم، می‌‎توانیم زودتر به هدف برسیم و نیازی به چنین همایش‌های طولانی نیست بلکه می‌توانیم با رعایت این قواعد همایش‌های یک روزه و یا نصف روز را برگزار کنیم.

رئیس شورای علمی هفته علمی تمدن اسلامی گفت: شاهد برگزاری سومین دوره این همایش هستیم که نگاهی به دستاوردهای آن می‌تواند ثابت کند که این یک الگوی جدیدی از کارکرد علمی باشد که با گسترش دادن کار، می‌تواند افراد بیشتری را شراکت دهد و دستاوردهای بیشتری را با کمترین مخارج داشته باشد.

بی‌ریا در ادامه افزود: برگزاری همایش‌ها بسیار پرخرج است، اما هزینه‌هایی که برای این همایش صرف شده بسیار کم بوده که با مشارکت مراکز و هدایت شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری این ساماندهی انجام گرفت و شاهد این هستیم که امروز تنور این همایش گرم شده است.

وی درباره مقالات دریافتی تصریح کرد: در اولین هفته علمی ۴۲ مقاله در قالب چند جلد کتاب رونمایی شدند و در دومین هفته ۵۳ مقاله برگزیده شدند که اولین قدم‌ها به سوی تلاش‌های علمی در ظرفیت‌سازی برای تمدن نوین اسلامی را هموار کردند.

سقای بی ریا در ادامه به سومین هفته علمی تمدن نوین اسلامی اشاره کرد و گفت: سومین هفته علمی تمدن نوین اسلامی به مدت یک هفته و در قالب همایش‌های نیم‌روزه برگزار شد و قبل از آن چندین پیش نشست هم داشتیم. همچنین در طول سال هم فعالیت‌های علمی ادامه داشت.

وی در پایان گفت: امید داریم هفته علمی را از قالب ملی به میان کشورهای اسلامی ببریم و در عمل جوانان که مسئولان و مجریان امور در سال‌های آینده هستند، این حرکت پرشور را آغاز کنند و مردم دنیا هم این الگو را ببینند زیرا مجموع این فعالیت‌ها برای ظهور ولی عصر(عج) و برپایی حکومت عدل خواهد بود.

گزارش از سعید امینی

انتهای پیام/

 

captcha