گروه اجتماعی: چراغی با بیان اینکه راهیان نور روحیه دفاعی و جهادی را در جامعه احیا می کند، گفت: یکی از مهم ترین ثروت ها و ارزش های فرهنگی وجود روحیه اعتقاد به مجاهدت و انگیزه حرکت در راه دین است.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، ابراهیم چراغی، معاون فرماندار شهرستان رضوانشهر امروز، 9 اسفند در جلسه ستاد پشتیبانی راهیان نور شهرستان، با اشاره به اهمیت اردوهای راهیان نور، گفت: توجه به امر مهم راهیان نور، پاسداشت ایثارگری شهدا و رزمندگان ایران اسلامی است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند «به هیچ وجه نباید گذاشت که دفاع مقدس و درس های آن به فراموشی سپرده شود»، تصریح کرد: یکی از مهم ترین ثروت ها و ارزش های فرهنگی وجود روحیه اعتقاد به مجاهدت و انگیزه حرکت در راه دین است.
چراغی عنوان کرد: بنیان و اساس انقلاب اسلامی ایستادگی و مقاومت در مقابل زورگویان بود که در این راه انسان های شجاع جانشان را نثار کردند و با غلبه بر دشمنان تاریخ ساز شدند.
این مقام مسئول افزود: اگر هر کشور و ملتی در مقابل دشمن و زیادی خواهی آن ضعفی از خود نشان دهد، تهاجم بر آن ملت تحمیل خواهد شد که در این زمینه مقاومت و ایستادگی ملت عزیز ایران اسلامی به رهبری ولایت فقیه و پایمردی و مقاومت مسئولان نظام است.

معاون فرماندار رضوانشهر اضافه کرد: امروز کشورهای استکباری از جمله آمریکا و رژیم اسرائیل در دشمنی با ایران به نتیجه ای نرسیده اند و این مقوله ناشی از ایثار، فداکاری و ایستادگی ملت ایران می باشد.
وی گفت: حضرت امام اگر توانست رو به روی طاغوت ایستادگی کند، تنها به خاطر تفکر فرهنگی ایشان بود. شخصیت استثنایی و جاذبه خاص فرهنگی که امام راحل در رفتار و اعمال از خود نشان می داد، پایه و اساس انقلاب شد و ملت عزیز ایران اسلامی را در دنیا سربلند کرد.
چراغی با بیان اینکه راهیان نور روحیه دفاعی و جهادی را در جامعه احیا می کند، یادآور شد: توسعه پایدار بدون توسعه فرهنگ امکان پذیر نیست و وقتی مردم باور داشته باشند که توسعه و فرهنگ یک ضرورت است یقینا پیشرفت خواهند کرد.
سرهنگ سید اکبر قاسمی، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان رضوانشهر نیز، از مدیران دولتی و بخش خصوصی که در اجرای برنامه های فرهنگی تعامل و همکاری داشته و دارند قدردانی کرد و گفت: حضور در یادمان های راهیان نور در واقع تجلیل از مقام شهداست لذا ما باید با فرهنگ سازی تلاش کنیم نسل های سوم و چهارم انقلاب تحت شعاع جنگ نرم دشمن قرار نگیرند.
وی خاطرنشان کرد: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری، دفاع مقدس مانند هواست و اگر نفس نکشیم، می میریم لذا راهیان نور هم یک گشایش به سمت نور و معرفت است باید بتوانیم از این فضا بهترین استفاده را داشته باشیم.