کد خبر: 3697435
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹

چاپ سهل و آسان آفت‌ حوزه نشر کتاب است

گروه اجتماعی- ئمدیر دفتر مطالعات پایداری اداره کل امور استان ها و مجلس حوزه هنری کشور گفت: یکی از آفت هایی که در حوزه کتاب دیده شده فرآیند سهل و آسان، تولید و نشر کتاب است.

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، محمد قاسمی پور، امروز 15 اسفند ماه، در جلسه برنامه ریزی هفته هنر انقلاب اسلامی استان با اشاره به اینکه در بحث هنر تاکید بر وجه مردمی اهمیت دارد، افزود: هنر خاص و عام داریم که در هنر عام بیشتر می‌توان به مردم نزدیک و با آنها انس گرفت.
وی افزود: نسیم هنر مردمی که به دلی نشیند را باید بتوانیم به حرکت در آوریم که در غیر این صورت تبدیل به تشریفات می‌شود.
مدیر دفتر مطالعات پایداری اداره کل امور استان ها و مجلس حوزه هنری کشور با اشاره به گذشت دهه فاطمیه و پیش رو بودن ولادت حضرت زهرا (س) اظهارکرد: باید با گرامیداشت این ایام معرفتی نسبت به این بانو اتفاق بیافتد.
قاسمی پور تاکید کرد: باید با برگزاری برنامه های مختلف هنری بخصوص در هفته انقلاب فرهنگی حداقل سالی یکی از خصوصیات شهیدان را با خود همراه کنیم.
وی اظهارکرد: هفته هنر انقلاب اسلامی نیز باید کنیم ذات اصلی ماجرا که هنری در راستای حق و پاکبازی و جانبازی و گذشت ایت را نشان دهیم.
مدیر دفتر مطالعات پایداری اداره کل امور استان ها و مجلس حوزه هنری کشور تاکید کرد: هنر ما این است که بتوانیم گذشت و هنر بین مردم را نشان دهیم.
قاسمی پور ادامه داد: عده‌ای از جان، مال، اموال و سرمایه خود گذشتن که انقلاب شکل گرفت و هنر ما این است که این از خود گذشتگی را به دید همگان برسانیم.
وی یادآور شد: باید این خصوصیات و ویژگی ها را در قالب و ابزارهای هنری به منصه ظهور برسانیم و به هنر مورد توقع و انتظار نزدیک شویم.
مدیر دفتر مطالعات پایداری اداره کل امور استان ها و مجلس حوزه هنری کشور گفت: هنر اسلامی محقق نمی شود مگر ایکه تاثیرات عاطفی آن از مردم نشأت بگیرد و به قول امام (ره) به اسلام فقرا و پابرهنگان نزدیک تر شود.
قاسمی پور تاکید کرد: یکی از آفت هایی که در حوزه کتاب دیده شده فرآیند سهل و آسان، تولید و نشر کتاب است که در این زمینه کیفیت مورد غفلت قرار گرفته است.
وی افزود: متأسفانه گاه شاهد هستیم علاوه بر ضعف در محتوا و نگارش، ضعف در تدوین و کیفیت در چاپ نیز وجود دارد که در زمینه کتب دفاع مقدس این امر پذیرفتنی نیست.
قاسمی پور اضافه کرد: چاپ کتاب کاری زمان بر است که به تأنی و تفکر نیاز داشته و سرعت با این عوامل در تضاد است.
مدیر دفتر مطالعات پایداری اداره کل امور استان ها و مجلس حوزه هنری کشور یادآور شد: در بحث تولید و محتوا تا حد توان سعی می‌کنیم در استان ها و کشور کمک کرده و هنرمندان را ترغیب کنیم.
قاسمی پور تصریح کرد: با حرکت گروهی و جمعی قبل از نشر بسیاری از کارها تقویت و قوت خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: با هم افزایی و حضور بخش های مختلف و با شنیدن و تحمل نظر ها می‌توان کار بهتری را عرضه کرد.
انتهای پیام

captcha