کد خبر: 3698603
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
فرماندار آستارا:

فرهنگ ایثار و شهادت با زبان و ادبیات نسل جدید منتقل شود

گروه اجتماعی: رنجکش با بیان اینکه نسل جدید روزگاران انقلاب و دفاع مقدس را درک نکرده‌اند، گفت: برای انتقال ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت باید با زبان و ادبیات جامعه هدف با او سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، یونس رنجکش، فرماندار شهرستان آستارا امروز، 19 اسفند در جلسه‌ ستاد هماهنگی بزرگداشت روز شهدا، اظهار کرد: چگونگی انتقال مفاهیم، ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس برای کسانی که این دوران را درک نکرده اند، نقش مهمی در معرفی هدفگذاری ها و اثربخشی آن دارد.

وی ادامه داد: ما امروز نمی‌توانیم با نسل حاضر در دوران انقلاب و دفاع مقدس که شاهد ایثارگری ها و جانفشانی ها بودند و با آن زمان ارتباط عاطفی دارند، مانند نسل جدید که آن روزگاران را درک نکرده‌اند، برخورد کنیم، بلکه برای انتقال ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت باید با زبان و ادبیات جامعه هدف با او سخن گفت.

فرهنگ ایثار و شهادت با زبان و ادبیات نسل جدید منتقل شود

این مقام مسئول تصریح کرد: در اجرای برنامه ها و برنامه سازی های مرتبط با انتقال ارزش های نظام و فرهنگ ایثار و شهادت که همواره از ضرورت‌های جامعه است، باید با شیوه‌هایی که با ذائقه مخاطبین سازگار و پذیرای آنان باشد، عمل کنیم.

رنجکش گفت: این روش‌ها بسیار حساس است و باید با کار کارشناسی انجام گیرد، زیرا می‌خواهیم تاریخ و ارزش های تاریخی دورانی را برای نسل جدید روایت کنیم که از نزدیک آن را ندیده اند.

ضرورت توجه به گلزارهای شهدا

فرماندار آستارا خاطرشنان کرد: دستگاه‌های مسئول باید متناسب با شرایط زمانی، امکانات و بهره‌مندی از شخصیت‌های با نفوذ بتوانند در انتقال مفاهیم ارزشی جامعه گام بردارند.

وی اضافه کرد: همه ما نسبت به آینده کشور و نسل فردای این جامعه مسئول هستیم و باید دستاوردهای نظام اسلامی و آرمان‌های امام راحل و شهدایی که برای امنیت پایدار کشور و مردم ایثارگری کردن به خوبی آن را منتقل کنیم.

رنجکش همچنین با تاکید بر ضرورت توجه به گلزارهای شهدا و بهسازی آنها توسط دستگاه‌های مسئول و همچنین حفظ و نگهداری آنها خواستار دقت نظر در این زمینه شد و عنوان کرد: توجه به خانواده شاهد و ایثارگران و سرکشی به آنها و پاسخگویی منطقی به مطالبات این قشر از ضروریات است.

وی یادآور شد: هرچند که خانواده های شاهد و ایثارگر هرگز برای منافع خود حرفی نمی زنند و مطالبه‌ای ندارند، اما مسئولان شهرستان باید با سرکشی به موقع به آنها در رسیدگی به امورات این یادگاران شهدا و جامعه ایثارگری تلاش کنند.

captcha