کد خبر: 3699492
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷

برگزاری همایش تجلیل از مادران شهدای کهگیلویه و بویراحمد

گروه فرهنگی ـ مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری همایش تجلیل از مادران و همسران شهدای استان در یاسوج خبر داد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدمنصور موسوی، مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد شب گذشته، 21 اسفندماه در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: در سال 96 حدود 50 گلزار شهید در استان ساماندهی شد.
وی تجلیل از خانواده شهدا، عطرافشانی گلزارهای شهدا، کاشت نهال، برگزاری یادواره شهدای دهدشت، برگزاری برنامه پیاده‌روی، برگزاری مسابقات ورزشی و تجلیل از مادران و همسران شهدا را از جمله برنامه‌های اجرایی ویژه‌برنامه روز شهید اعلام کرد.
مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: باتوجه به اینکه پیش از این برخی از ادارات بنیاد شهید در شهرستان‌های استان در مکان‌های استیجاری مستقر بودند و با پیگیری‌های انجام شده برای 4 شهرستان باشت، چرام، بهمئی و لنده ساختمان‌هایی خریداری شد.
موسوی ابراز کرد: تاکنون 92 درصد از گلزارهای شهدا در استان ساماندهی شده است، ضمن اینکه طرح سپاس با چهار هزارو 575 دیدار در استان اجرایی شده است و تا پایان سال این میزان افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به ایجاد مجتمع توانبخشی در مرکز استان، یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده کار ساخت این پروژه به مناقصه خواهد رسید و بدون شک با بهره‌برداری از آن نیازهای بسیاری از جامعه ایثارگری برطرف خواهد شد.
انتهای پیام

captcha