کد خبر: 3700564
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹

تقویت مناسک مذهبی بهترین شیوه مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمنان است

گروه فرهنگی ـ معاون فرهنگی و پژوهشی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تقویت مراسم و مناسک مذهبی بهترین شیوه مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمنان است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سیدعبدالرشید موسوی‌متین، معاون فرهنگی و پژوهشی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 25 اسفندماه در ستاد شئون مذهبی استان، ضمن تبریک ماه رجب و تاکید بر استفاده از فضای معنوی این ماه، اظهار داشت: فضیلت ماه پرخیر و برکت رجب و ارزش عبادت در این ماه بر هیچ کس پوشیده نیست لذا باید از این فرصت‌های معنوی که از مصادیق رحمت الهی است در تهذیب و تزکیه نفس نهایت استفاده را ببریم.
وی با اشاره به مناسبت‌های ‌ماه رجب از جمله سنت حسنه اعتکاف که از دستاوردهای نظام و از مواهب الهی است، اضافه کرد: به برکت این تجمع مذهبی، بسیاری از توطئه‌های فرهنگی دشمنان خنثی شد و روح ایمان و استقامت در جوانان و نوجوانان به منصه ظهور رسید.
معاون فرهنگی و پژوهشی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: امسال هم باید مثل سال‌های گذشته بلکه با قوت و قدرت بیشتر زمینه ظهور معتکفین را در مساجد فراهم کنیم و از این فرصت در تقویت باورهای دینی و شالوده نظام حداکثر بهره را ببریم، چراکه تقویت مراسم و مناسک مذهبی بهترین شیوه مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمنان است.
انتهای پیام

captcha