کد خبر: 3702192
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۳
اسکندری‌نسب اعلام کرد:

بازدید 30 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری رفسنجان

گروه اجتماعی - فرماندار رفسنجان گفت: از اول تعطیلات نوروز ۳۰ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهرستان رفسنجان بازدید کردند.

به گزارش ایکنا از کرمان، علیار اسکندری‌نسب، فرماندار رفسنجان دیروز سه‌شنبه، 7 فروردین در حاشیه بازدید از بزرگترین خانه خشتی جهان گفت: شهرستان رفسنجان در ۱۱۰ کیلومتری شمال غرب استان کرمان قرار دارد و ظرفیت‌ها و جاذبه‌های زیادی در زمینه گردشگری دارد.
وی افزود: از ابتدای تعطیلات نوروز تا ۶ فروردین ۳۰ هزار نفر از آثار تاریخی همچون خانه حاج آقاعلی بزرگترین خانه خشتی جهان در روستای قاسم‌آباد، دره راگه، پارک آبی، دهکده تاریخی اودرج و ... بازدید کردند.
فرماندار رفسنجان بیان کرد: مجموعه حاج آقاعلی از ۲۸ اسفند ۹۶ تا پایان پنجم فروردین ماه جاری، ۱۳ هزار نفر گردشگر داخلی از سراسر استان و کشور را در خود جای داد و این رقم در حالی است که هنوز این خانه افتتاح رسمی نشده است.
اسکندری‌نسب همچنین به رکوردشکنی در آمار بازدیدهای مجموعه خانه حاج آقاعلی اشاره کرد و افزود: روز سوم فروردین 3 هزار نفر و روز پنجم فروردین 3 هزار و ۴۰۰ نفر از این مجموعه بازدید کردند.
منبع: فرمانداری رفسنجان
انتهای پیام

captcha