به گزارش ایکنا از کرمان، حجتالاسلام حسن علیدادیسلیمانی، امام جمعه کرمان دیروز شنبه، 18 فروردین در دیدار نوروزی استاندار کرمان و مدیران ستادی استان افزود: دولتها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات گستردهای را به مردم ارائه دادهاند.
وی با اشاره به اینکه باید عزم و اراده مسئولان برای رفع مشکلات در راستای بهبود معشیت مردم افزایش پیدا کند بیان کرد: نیرو و انرژی مسئولان باید در کنار یکدیگر قرار گیرد نه در مقابل هم، بنابراین امیدواریم در سال 97 این وحدت و همدلی در بین همه آحاد جامعه گسترش یابد.
امام جمعه کرمان با بیان اینکه اشتغال و رکود 2 مشکل اساسی کشور در سالهای جاری بوده است گفت: برنامههای استاندار کرمان توجه ویژه به این مشکلات اساسی بوده است.
وی تأکید کرد: کرمان، یکی از استانهای برتر کشور در زمینه توجه به موضوع اشتغال و کاهش رکود بوده و امیدواریم این موضوع در سال جاری نیز مورد توجه بیشتر قرار گیرد تا توفیقات جدی و بیشتری را شاهد باشیم.
حجتالاسلام علیدادی با بیان اینکه امیدواریم سال 97، سال پر خیر و برکت برای کشور باشد تصریح کرد: امیدواریم در سال جاری دشمنیها علیه کشور کاسته و یا خنثی شود و وحدت، همدلی و همراهی بیشتر از گذشته بین مردم و مسئولان برقرار شود و شاهد خدماترسانی به مردم با شتاب بیشتری باشیم.
انتهای پیام