کد خبر: 3703967
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان:

«حمایت از کالای ایرانی» قطع وابستگی اقتصادی را به همراه دارد

گروه اجتماعی- حجت الاسلام یاری نامگذاری سال جدید از سوی رهبر فرزانه را یک تدبیر هوشمندانه و از روی بصیرت خواند و ادامه داد: این القای هوشمندانه می‌تواند رشد، توسعه، شکوفایی تولید ملی و قطع وابستگی اقتصادی را به همراه داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفت وگو با ایکنا از گیلان، با اشاره به نامگذاری سال 97 توسط مقام معظم رهبری به عنوان «حمایت از کالای ایرانی»، اظهار کرد: یکی از پیش نیازهای این مسیر برای رسیدن به نتیجه مطلوب، زمینه سازی ذهنی و فرهنگی برای اقشار مختلف جامعه و تبلیغات درخصوص حرکت‌های جهادی و تغییر الگوهای مصرفی کنونی جامعه است.

وی با ابراز اینکه در تاریخ معاصر ایران، همواره علما و روحانیون به‌ عنوان نگهبان و دیده بان شریعت و حامی مردم در مشکلات و مسائل و سختی‌ها به کمک آنها شتافته و حتی در این راه جان خود را نثار مردم، دین و کشور کرده‌اند، گفت: بی‌شک درک اهمیت اقتصاد برای مردم یک کشور و تکیه بر تولیدات ملی می‌تواند راه استعمار دشمنان و زیاده خواهان دنیا را بر آنها ببندد و در این بین روحانیون در ترویج این فرهنگ نقش بسزایی دارند.

«حمایت از کالای ایرانی» قطع وابستگی اقتصادی را به همراه دارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه روحانیون در همه عرصه‌ها می‌توانند تاثیرگذار باشند، گفت: روحانیون به واسطه جایگاه اجتماعی خود در تبیین کلیه سیاست‌های نظام و به خصوص «حمایت از کالای ایرانی» مورد تاکید مقام معظم رهبری، موثر هستند.

این کارشناس دینی یادآور شد: علما و مفاخر ایران به‌ ویژه در دوران معاصر، با پی بردن به فعالیت‌های استعماری دشمنان اسلام در زمینه اقتصادی، اقدامات ارزشمندی را نسبت به تقویت اقتصاد داخلی و حمایت از تولید ملی و تحریم کالاهای خارجی انجام دادند و راه را بر روی نفوذ بیگانگان بستند که نمونه‌های فراوانی از این موارد در تاریخ ذکر شده است.

حجت الاسلام یاری نامگذاری سال جدید از سوی رهبر فرزانه را یک تدبیر هوشمندانه و از روی بصیرت خواند و ادامه داد: این القای هوشمندانه می‌تواند رشد، توسعه، شکوفایی تولید ملی و قطع وابستگی اقتصادی را حتی در سخت‌ترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی دشمنان به همراه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب در سال‌های قبل مسئولان را مورد خطاب قرار می‌داد، اما امسال آحاد مردم و مسئولان را متوجه شعار سال فرمودند، خاطرنشان کرد: نقش دولت فرهنگ‌سازی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است که بی‌شک به تنهایی نمی‌تواند صنعت و تولید کشور را نجات دهد.

تولید ملی؛ مقدمه‌ای بر اشتغالزایی، کارآفرینی و افزایش بهره‌وری

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان اضافه کرد: تولید ملی مقدمه‌ای خواهد بود بر اشتغالزایی، کارآفرینی و افزایش بهره‌وری در تمامی عرصه‌ها و همچنین باعث بهبود وضعیت اجتماعی، زندگی مردم، کاهش نرخ تورم و اثرات مثبت در اقتصاد خواهد شد که رشد و ترقی کشورمان را به دنبال دارد.

حجت الاسلام یاری استفاده و بهره‌گیری از برنامه‌های تلویزیونی و رسانه‌های تبلیغات محیطی در راستای تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و تبیین نتایج و پیامدهای حاصل از این آرمان ملی را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در واقع رسانه ملی از طریق تبلیغات و فرهنگ سازی رسانه‌های تبلیغات محیطی می‌تواند حمایت از کالای ایرانی را به ‌عنوان یک طرح ملی و مطالبه عمومی در جامعه به تصویر کشانده و اهمیت و ضرورت آن را با اثرگذاری غیر قابل انکار آثار نمایشی و تبلیغاتی تبیین کند.

وی یادآور شد: احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت کشور و کل آحاد جامعه امری درونی و با ارزش است که مردمان آن کشور برای توسعه و تعالی میهن خود متعهدانه می‌کوشند منافع ملی را بر منافع شخصی، گروهی و سازمانی ترجیح دهند و ضروری است مسئولان فرهنگی، رسانه‌های گروهی و مراکز آموزشی در تقویت مسئولیت‌پذیری و تعهد ملی در جامعه تلاش کنند.

انتهای پیام

captcha