کد خبر: 3707430
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲

امسال 3500 رقبه در خراسان‌شمالی سنددار می‌شود

گروه فرهنگی-مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی گفت: طی سال جاری در سطح استان سه هزار و 500 رقبه سند دار خواهد شد.

حجت الاسلام سید جواد رئوف سید نژاد، مدیرکل اوقاف و امور خیریه  استان در گفت و گو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهارکرد: در سطح استان 11 هزار و 462 رقبه وجود دارد که مقرر است طی سال جاری سه هزار و 500 فقره از این رقبات در منطقه سند دار شود.

وی با اشاره به اینکه پنج هزار و 766 رقبه در استان فاقد سند است، افزود: اخذ سند برای موقوفات کار بسیاری سختی است زیرا همکاری بسیاری از دستگاه های اجرایی همانند منابع طبیعی، اداره کل ثبت اسناد و دیگر سازمان ها را می‌‍طلبد.

رئوف سید نژاد با بیان اینکه عدم اخذ سند برای موقوفات موجب کاهش و جلوگیری از تعرض به رقبات می‌شود، افزود: هنگامی که برای موقوفه ای سند اخذ شود دیگر موقوفه خواری نیز صورت نخواهد گرفت.

وی یادآورشد: طی سال گذشته دو هزار سند اجاره برای موقوفات تنظیم شد تا به نرخ روز و واقعی به افراد واگذر شود.

انتهای پیام.

captcha