کد خبر: 3708549
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲

شورای شهر یاسوج با واگذاری پارک جنگلی به وزارت نفت مخالف است

گروه اجتماعی ـ عضو شورای شهر یاسوج گفت: اعضای شورای شهر با واگذاری ۷۵ هکتار از پارک جنگلی به وزارت نفت برای احداث مجتمع تفریحی و رفاهی اختصاصی کارکنان این وزارتخانه مخالف است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، فرشید احمدی‌کیش، عضو شورای شهر یاسوج امروز، چهارم اردیبهشت‌ماه اظهار داشت: شورای شهر در صورتی با احداث مجتمع تفریحی و رفاهی وزارت نفت در پارک جنگلی موافق بوده که مردم کهگیلویه و بویراحمد بویژه یاسوجی‌ها از خدمات آن بهره‌مند باشند.
وی با تاکید بر اینکه طرح واگذاری پارک جنگلی از نظر اقتصادی و اجتماعی قابل توجیه نیست، افزود: پارک جنگلی نگین شهر یاسوج در کنار آبشار و تنگ مهریان واقع شده که ظرفیت مناسبی برای احداث تاسیسات گردشگری در راستای جذب گردشگران دارد.
عضو شورای شهر یاسوج اضافه کرد: مردم یاسوج و نقاط مختلف کشور در تمام فصول سال از پارک جنگلی استفاده می‌کنند و این روزها ساز و دهل‌هایی برای واگذاری این منابع ملی و خدادادی به یک وزارتخانه دولتی به بهانه سرمایه‌گذاری به صدا درآمده که سبب نگرانی مردم از این حیث که خدمات ان عمومی نباشد، شده است.
احمدی‌کیش با بیان اینکه سؤال اینجاست که آیا آینده اوقات فراغت و تفریح نسل آینده این شهر چه می‌شود و چه تعریفی از سرمایه گذار داریم؟ ابراز کرد: با شرایط فعلی واگذاری پارک جنگلی به وزارت نفت تنها یک ملک خصوصی بوده که هر وقت صاحب آن اراده کرد اوقات فراغت خود را در آنجا می‌گذراند. نظر و عقیده ما به عنوان شهروند و همچنین عضو شورای شهر یاسوج جذب سرمایه گذار با اولویت منافع مردم بوده که پیشنهادات خود را در این زمینه نیز ارائه کردیم.
وی تاکید کرد: مجموعه موردنظر وزارت نفت در پارک جنگلی باید تلفیقی از عمومی و خصوصی باشد و یا به عبارتی به دو بخش عمومی برای استفاده مردم و خصوصی برای استفاده دستگاه و کارکنان نفتی در نظر گرفته شود.
عضو شورای شهر یاسوج بیان کرد: شورای شهر یاسوج با طرح اختصاصی بودن خدمات برای کارکنان وزارت نفت مخالف بوده و قضاوت را به مردم واگذار می‌‌کنیم و این مردم هستند که باید در زمینه سنگ اندازی‌ها توسط برخی مسئولان قضاوت کنند.

منبع: تسنیم
انتهای پیام

captcha