قاسم مقدمی، قاری بینالمللی کشورمان که بهعنوان قاری افتخاری در سیوپنجمین دوره مسابقات بینالمللی ایران حضور داشت، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا؛ به بیان نظراتش درباره این دوره از مسابقات پرداخت.
وی در ابتدا با اشاره به سیوپنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ایران گفت: با ارزیابی که از مسابقات امسال داشتم، مسابقات بینالمللی قرآن بحمدالله امسال کیفیت مطلوبتری نسبت به سال قبل داشته، چون ظاهراً سال گذشته مشکلات عدیدهای وجود داشته و اعتراضات متعددی نیز وارد شده که بعضاً هم بهجا بوده، اما همه اینها بهدلیل کمتجربگی برگزاری مسابقات در مصلی بوده، چراکه برگزاری مسابقات با این حجم از گستردگی و ساماندهی این تعداد نیروی انسانی کار دشواری است.
وی در ادامه افزود: سال گذشته سیستم صوتی مسابقات قرآن با مشکلاتی روبهرو بوده است، اما امسال با توجه به تلاوتی که بنده داشتم، از کیفیت مطلوبی برخوردار بود و در کل میتوان گفت سیستم صوتی خوب بود.
وی با اشاره به اینکه متسابقانی که به مرحله نهایی راه پیدا کردهاند از سطح خوبی برخوردار بودند، اظهار کرد: نماینده کشورمان، آقای سیدمصطفی حسینی، علیرغم استرسها و فشارهایی که بر وی بود اما اجرای خوبی داشتند.
وی در پاسخ به این سؤال که برای جذب عموم مردم به برنامههای قرآنی نظیر مسابقات چه کارهایی میتوان انجام داد، گفت: امسال استقبال خوبی از مسابقات شده اما این کافی نیست، به خاطر دارم در سال 91 که به مسابقات بینالمللیالمللی اوقاف راه پیدا کردم و میزبانی آن را برج میلاد برعهده داشت، استقبال مردم بیشتر بود علت آن هم این بود که برج میلاد مرکزیت داشت و علاوه بر اینکه محل رفتوآمد مردم بود جنبه سیاحتی نیز داشت.
مقدی رد پایان خاطرنشان کرد: در مورد محل برگزاری میتوان نظرسنجی کرد، حداقل از جامعه قرآنی این نظرسنجی را داشته باشیم، کمااینکه مصلی نیز فضای بسیار مساعدی برای برگزاری چنین برنامههایی است منتهی معمولاً قشر خاصی از مردم از چنین فضاهایی استقبال میکنند. فضا هرچقدر مردمیتر باشد، قطعاً حضور آنها پررنگتر خواهد بود و این مسابقات با این وسعت حتماً جایگاه بالاتری را باید دربربگیرد تا همه اقشار جامعه از آن بهره ببرند، باید در کنار برگزاری مسابقات، اجتماعات و گعدههایی برای مشورت صورت بگیرد تا این اتفاق به بهترین شکل به ثمر برسد.
انتهای پیام