کد خبر: 3710109
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱

بررسی ویژگی‌های جوان در عصر انتظار

گروه معارف- مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی گفت: جوانی که متنظر واقعی امام زمان(عج) ویژگی‌هایی دارد که باید جوانان به آن توجه کنند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: فردی که منتظر است باید برای ظهور حضرت مهدی(عج) آمادگی پیدا کند.
وی با بیان اینکه منتظر واقعی باید آمادگی پیدا کند، افزود: یکی از وظایف منتظر واقعی این است که آمادگی داشته باشد.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی بیان کرد: فرد منتظر در مرحله اول باید شناخت نسبت به امام زمان(عج) پیدا کند و موقعی که شناخت حاصل کند؛ انتظار آن واقعی می‌شود.
خوشخو با بیان اینکه امام زمان(عج) انتظاراتی از جوان دارد، تصریح کرد: خودسازی و احساس تکلیف در اجتماع از انتظارات امام زمان(عج) از یک جوان منتظر است.
وی با بیان اینکه امام زمان(عج) فردی است که برای کل جهان بوده و مصلح جهان است، اظهار کرد: جوان موقعی که امام زمان خود را بشناسد آن زمان، منتظر واقعی است.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی ادامه داد: زمانی که فرد امام زمان خود را بشناسد، نسبت به شناخت، آمادگی میزبانی پیدا کرده و امام خود را باور می‌کند و آن زمان باورش می‌شود که امام به او توجه می‌کند.
خوشخو بیان کرد: یک جوان متنتظر باید بداند که امام به او نگاه می‌کند و امام با اذن الهی ناظر بر اعمالش است.
وی با بیان اینکه اگر قدر امام زمان(عج) را می‌دانستیم برای آمدن او بسیار تلاش می‌کردیم، افزود: کسی که منتظر واقعی است باید خود و جان و مالش را فدای امام زمان خود کند.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی با بیان اینکه منتظر واقعی باید از مرحله گفتار به رفتار برسد، تصریح کرد: در روایت است که تعدادی از یاران امام زمان(عج)، جوان هستند، از این رو توجه به جوان در سیره امام زمان(عج) وجود دارد.
خوشخو ادامه داد: در روایات است امام زمان(عج) نیز زمانی که ظهور می‌کند به شکل جوان یا میانسال ظهور می‌کند.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های یاران امام زمان(عج) جوان بودن یاران است، افزود: بیشتر یاران حضرت جوان هستند و افراد سالخورده کم هستند.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی بیان کرد: یکی از علل بسیار بودن یاران جوان حضرت، داشتن روحیه پاک و بی آلایش جوان است.
خوشخو با بیان اینکه انسان در سنین جوانی در راه حق پاکباز است، خاطرنشان کرد: انسان در سیره جوانی قابلیت‌های بیشتری دارد و از این رو است که بیشتر یاران امام زمان(عج) را جوانان تشکیل می‌دهند.
انتهای پیام

 

captcha