کد خبر: 3710116
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹

ساخت ۴۷ مدرسه ازسوی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی ـ با مشارکت بنیاد برکت ۴۷ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد ساخته شده و یا در حال ساخت است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، جهان محرابی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان روز گذشته، هشتم اردیبهشت‌ماه در آئین آغاز ساخت سالن ورزشی شهید اورنگ روستای نقارخانه، اظهار کرد: ساخت سالن ورزشی دانش‌آموزی نقاره خانه اهدایی بنیاد برکت با زیربنای ۸۳۰ متر مربع و اعتبار یک میلیارد تومان آغاز شد.
وی افزود: از مجموع ۲۶۴ کلاس درس در حال احداث این نهاد، ۱۲۹ کلاس درس تحویل و مابقی در دست ساخت است که به‌ زودی به بهره‌برداری می‌رسند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اضافه کرد: تاکنون ۴۷ مدرسه با اعتبار ۳۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان با مشارکت بنیاد برکت در استان ساخته شده است.
محرابی با تقدیر از اقدامات ارزشمند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مجموعه‌های این ستاد از جمله بنیاد برکت، ادامه داد: تاکنون ۹۴ طرح با مشارکت بنیاد برکت در استان اجرا شده که برخی به بهره برداری رسیده و برخی دیگر نیز در حال اجراست.
وی از ساخت ۳۷ مسجد در مناطق مختلف استان با مشارکت بنیاد برکت خبر داد و ابراز کرد: از این تعداد ۲۱ مسجد تحویل و مابقی در دست ساخت است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یادآور شد: ساخت ۵ خانه عالم،۲سالن ورزشی، تکمیل حسینیه روستای نقاره خانه، تکمیل مسجد مزدک، یادمان شهدای چاروسا و هزینه ۱۵۰ میلیون تومانی برای خرید فرش برخی مساجد نیز از دیگر اقدامات بنیاد برکت برای رفع محرومیت در استان است.
انتهای پیام

captcha