کد خبر: 3710187
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
حجت‌الاسلام مصلحی تاکید کرد:

لزوم آشنا کردن نسل جوان امروز با آرمان‌های دفاع مقدس

گروه اجتماعی - رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس با بیان اینکه دوران دفاع مقدس سرمایه بزرگی است، گفت: باید نسل جوان امروز را با دفاع مقدس و عقبه 40 سال انقلاب اسلامی آشنا کنیم.

به گزارش ایکنا از ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی، رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس امروز در دیدار با علما و روحانیون استان ایلام، اظهار کرد: نقش مردم استان ایلام در دوران دفاع مقدس نقش بسیار مهمی در راستای دفاع از ارزش‌های انقلابی و اسلامی بود و بر کسی پوشیده نیست.
وی مقاومت استان ایلام در دوران 8 سال دفاع مقدس را الگو دانست و افزود: این استان ضربه‌های سنگینی را در دوران دفاع مقدس دید اما در برابر تجاوز رژیم بعثی مقاومت کرد و این استان مجموعه‌ای ارزشمند برای نظام اسلامی است .
مصلحی با بیان اینکه مردم این استان هیچ‌گاه استان خود را ترک نکردند و حق بزرگی گردن ملت ایران دارند، اضافه کرد: استان ایلام از استان‌هایی است که ظرفیت بزرگی در بحث راهیان نور دارد و یکی از بحث‌هایی که در راهیان نور مورد توجه است بحث مقاومت است که باید به نسل جوان منتقل شود .
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس با اشاره به اینکه در استان ایلام روحانیون از جمله آیت‌الله حیدری ایلامی، نقش مهمی در ساماندهی نیروها و دفاع از کیان اسلامی داشته‌اند، عنوان کرد: ثبت و ضبط رویدادهای دوران دفاع مقدس در استان ایلام ضروری است
وی با اشاره به اینکه یک‌سوم قرآن کریم به تاریخ اشاره دارد، گفت: بیش از 2 هزار آیه در قرآن کریم تاریخ را بیان می‌کنند که باید پیام‌های این آیات را درک کرده و به‌ کارگیریم، موضوع اقتصاد مقاومتی در سوره حضرت یوسف (ع) آمده که می‌شود از آیات قرآن کریم در راستای توسعه و مقاومت استفاده کرد .
مصلحی یادآور شد: خداوند از بیان تاریخ در قرآن کریم سه هدف دارد، تاریخ برای عبرت گرفتن، بیان تاریخ برای تعقل کردن و بیان تاریخ برای به حرکت درآوردن احساسات است، در 8 سال دفاع مقدس انواع و اقسام الگوهای مدیریتی در بعد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، معنوی و در سایر حوزه‌ها وجود دارد که بسیار قابل ‌توجه است .
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس با تأکید بر نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: تاریخ در قرآن کریم ابعاد مختلفی دارد که باید تجزیه ‌و تحلیل کرد و امروز باید به تاریخ دفاع مقدس پرداخته شود که راهیان‌نور این تاریخ و عملیات‌های دوران دفاع مقدس برای جوانان بازگو شود.
وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس سرمایه بزرگی است که باید نسل جوان را امروز با دفاع مقدس و عقبه 40 سال انقلاب اسلامی آشنا کنیم، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس در مقابل دنیای کفر و استکبار ایستادیم و با همه دنیا جنگیدیم، امروز نیز روحانیت معزز نقش مهمی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس و ارزش‌های انقلابی دارد که باید از این ظرفیت استفاده کرد
انتهای پیام
captcha