به گزارش
ایکنا از ایلام، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امامخمینی (ره) استان ایلام، ضیاء رضایی، مدیر کل کمیته امداد امامخمینی (ره) استان ایلام در دیدار با مدیر عامل بانک تجارت استان ایلام با ارائه گزارشی از فعالیتهای اشتغالزایی این نهاد در سال گذشته اظهار کرد: در سال 96 تعداد 2 هزار و 24 طرح اشتغالزایی برای مددجویان جویای کار این شهرستان راهاندازی شد .
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ایلام افزود: این تعداد مشاغل ایجاد شده نسبت به سال قبل از آن 13 درصد افزایش داشته است .
وی با بیان اینکه اعتبارات حوزه اشتغالزایی این نهاد در سال 96 نسبت به پارسال 47 درصد افزایش داشته است، اضافه کرد: در این مدت از محل تسهیلات بانکی حدود 30 میلیارد تومان و از محل اعتبارات کمیته امداد نیز یک 11 میلیارد و 100 میلیون تومان صرف اشتغالزایی نیازمندان این نهاد شده است .
رضایی ادامه داد: هماکنون بیش از هشت هزار و 600 طرح اشتغالزایی مددجویان این نهاد فعال بوده و توسط کارشناسان این نهاد مورد نظارت و بازدید قرار میگیرند .
مدیر کل کمیته امداد ایلام به تعامل خوب این نهاد با بانکهای استان در زمینهٔ اشتغالزایی مددجویان اشاره کرد و گفت: با همکاریهای خوب و سازندهای که بین کمیته امداد و بانکها صورت گرفت 84 درصد برنامههای تعهدات بانکها در زمینه اشتغالزایی نیازمندان این نهاد در 12 ماهه سال 96 محقق شد .
روح الله غلامی، مدیرعامل بانک تجارت استان ایلام نیز در این دیدار گفت: تلاش ما این است که نیازمندان و مددجویان این استان بیشترین سهم را در زمینهٔ دریافت تسهیلات اشتغالزایی داشته باشند .
غلامی با عنوان اینکه تعامل و همکاری خوبی بین بخشهای مختلف بانک تجارت برای ارائه خدمت به مردم وجود دارد، افزود: تلاش میکنیم در حوزه خدمت به محرومین حداکثر ظرفیتهای این بانک بهکارگیری شود
انتهای پیام