کد خبر: 3714352
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۹

برپایی همایش طلایه داران تبلیغ در خراسان‌شمالی

گروه فرهنگی-مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت:همایش طلایه‌داران تبلیغ با حضور روحانیان مبلغ اعزامی به مساجد استان برپا می‌شود.

برپایی همایش طلایه داران تبلیغ در خراسان‌شمالی

حجت‌الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در گفت و گو با ایکنا ازخراسان‌شمالی اظهارکرد: همایش طلایه داران تبلیغ فردا سه شنبه هفته جاری در بجنورد و در محل تالار لاله برگزارمی شود.

وی با اشاره به لزوم برپایی این همایش توجیهی و آموزشی پیش از اعزام مبلغان به مساجد شهری و روستایی، افزود: در ماه مبارک رمضان یک هزار و 300 مبلغ بومی و غیر بومی به مناطق مختلف استان اعزام شدند.

خادمی ادامه داد: همایش طلایه داران با هدف سازماندهی مبلغان اعزامی به مساجد و هیئت های مذهبی استان در ماه رمضان، ارائه سرفصل‌های تبلیغی و ایجاد وحدت رویه در بین روحانیان مبلغ، تبیین بایدها و نبایدها در امر تبلیغ و تحقق شعار سال و ارائه سازوکار و دستورالعمل اجرایی و موضوعات تبلیغی به مبلغان برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت: ماه مبارک رمضان امسال برنامه‌های عبادی و مذهبی در یک هزار و 150 مسجد با حضور مردم برپا خواهد شد.

captcha