کد خبر: 3715144
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲
مدیرکل بنیاد شهید گیلان:

مردم ایران قدردان فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند

گروه اجتماعی- پاکاری با بیان اینکه مردمایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند، گفت: مجاهدت شهدا و خانواده های معظم آنان در رویارویی با دشمن و دفاع از ارزش ها مایه سربلندی و افتخار ایران اسلامی است.

به گزارش ایکنا از گیلان، عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان امروز، 26 اردیبهشت در دیدار با خانواده معظم شهیدان پرویز و هدایت درویشوند در شهرستان رودبار، با بیان اینکه خانواده شهدا حق بزرگی بر گردن انقلاب، نظام و ملت دارند، اظهار کرد: پشتیبانی از خانواده شهدا، باعث استحکام و پایداری این نظام و انقلاب می شود.

وی دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران را برای مسئولان یک افتخار و موجب تجدید روحیه برای خدمت به ملت دانست و افزود: خانواده شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام دادند.

مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، با اشاره به مقام والای خانواده شهدا و ایثارگران در پیشگاه خداوند، تصریح کرد: مجاهدت شهدا و خانواده های معظم آنان در رویارویی با دشمن و دفاع از ارزش ها مایه سربلندی و افتخار ایران اسلامی است و امروز ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه شهدا باشیم و از دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمان های نظام محافظت کنیم.

این مقام مسئول یادآور شد: عزت، امنیت و اقتدار این مرز و بوم در جهان مدیون مجاهدت ها، رشادت ها، صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا و ایثارگران است لذا مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند و می‌دانند اگر این ایثارها نبود کشور و انقلاب حفظ نمی‌شد.

پاکاری خاطرنشان کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران در دامان خویش فرزندانی را پرورش دادند که سربازان اسلام شدند و در راه رضای حق تعالی و اعتلای کلمه الله، اسماعیل‌های خویش را تقدیم کردند و امروز نیز سربلند و مفتخر به این شهادت‌ها هستند.

انتهای پیام

captcha