کد خبر: 3724290
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۱
امام جمعه شفت:

یادواره های شهدا باید از حالت سنتی خارج شود

گروه اجتماعی- حجت الاسلام هاشمی، با بیان اینکه یادواره های شهدا باید از حالت سنتی خارج شود، اضافه کرد: یادواره های شهدا فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان است.

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالله هاشمی، امام جمعه شفت امروز، 30 خرداد در دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز جامعه ماست، اظهار کرد: برای اینکه جامعه ما حاوی تقوای اجتماعی باشد، باید فرهنگ ایثار نهادینه شود.

وی با اشاره به مقام و منزلت شهدا و ایثارگران در نزد خداوند، تصریح کرد: مخلوفات مانند خانواده خدا هستند و لذا خدمت به مردم خصوصا طبقه نیازمند خدمت به خانواده خداست که اجر دارد.

یادواره های شهدا باید از حالت سنتی خارج شود

امام جمعه شفت، جنگ امروز علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را جنگ اقتصادی دانست و یادآور شد: می توانیم با همان روحیه اسلامی و انقلابی در سال های دفاع مقدس در این میدان نیز سربلند و پیروزی باشیم.

حجت الاسلام هاشمی، با اشاره به رضایتمندی خانواده های شهدا و ایثارگران شهرستان شفت از عملکرد بنیاد شهید، عنوان کرد: شبهاتی درباره احداث گلزارهای شهدا و برگزاری یادواره ها مطرح می شود، اما همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست؛ یعنی اگر می خواهیم این انقلاب تداوم داشته باشد، باید از علت مبقیه آن که همانا فرهنگ ایثار و شهادت است، صیانت و پاسداری کنیم.

وی جلوگیری از اجرای سند 2030 در مدارس را مطالبه مردمی دانست و گفت: متاسفانه اسامی شهدای جوان و نوجوان ما از کتاب های درسی حذف شده که نوعی خیانت به آرمان های شهداست.

این کارشناس دینی، مسئله «نفوذ» را دغدغه رهبر انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: باید مراقب نفوذی ها باشیم تا دستاوردهای انقلاب و نظام از بین نرود.

حجت الاسلام هاشمی، با بیان اینکه یادواره های شهدا باید از حالت سنتی خارج شود، اضافه کرد: خاطرات مربوط به جنگ بسیار تاثیرگذار است، اما بسیاری از این خاطره ها در سینه ها مانده و نقل نشده لذا باید کتاب شود و بماند. در این راستا یادواره های شهدا فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان است.

امام جمعه شفت، تمثال شهدا در ورودی شهر شفت را زیبنده ندانست و یادآور شد: در کنار برگزاری یادواره شهدا، برای علما یادواره برگزار کنیم. همچنین تمثال علما در کنار شهدا در ورودی شهر دیده شود، زیرا شهدا تربیت یافته و هدایت شده مکتب علما هستند.

انتهای پیام

captcha