کد خبر: 3725188
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

تعهد ۷ میلیارد ریالی خیران در جشن گلریزان آزادی زندانیان خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی - مدیرعامل ستاد دیه خراسان‌شمالی از جمع آوری هفت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال کمک‌های مردمی در جشن گلریزان استان خبرداد.

رضا استاجی، مدیرعامل ستاد دیه استان در گفت و گو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهارکرد: با توجه به برپایی هفت جشن گلریزان در سطح شهرستان‌های استان در مجموع خیران هفت میلیارد و چهارصد میلیون ریال برای آزادسازی زندانیان تعهد کردند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 125 زندانی جرائم غیر عمد درزندان به سر می برند، ادامه داد: در مجموع به منظور رهایی از بند این تعداد از زندانیان ۶۰ میلیارد ریال مورد نیاز است.

استاجی با بیان اینکه سال گذشته حدود پنج میلیارد ریال در جشن های گلریزان استان جمع آوری شد، عنوان کرد: خوشبختانه امسال میزان کمک های مردمی نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به اینکه این تعداد از زندانیان به دلیل عدم توانایی در پرداخت مهریه ، بدهی مالی به غیر از کلاهبرداری ، حوادث کارگاهی وتصادفات در زندان به سر می‌برند، عنوان کرد: طی سال گذشته حدود ۲۱۲ زندانی به جرائم غیرعمد با کمک خیران، گذشت شکات و کمک‌های ستاد دیه استان باپرداخت بخشی از بدهی خود از زندان آزاد شدند.

استاجی خاطرنشان کرد:خیران می‌توانند برای واریز کمک‌های خود از طریق شماره‌حساب ۸۸۸۸۸ بانک تجارت اقدام و یا از طریق کد USSD به  شماره # ۸۵۰۷۷۷۷*۷۸۰* کمک‌های خود را مستقیم به ستاد دیه استان انجام دهند .

captcha