حسین مقدمکیا، دبیر ستاد طرح ملی تلاوت در گفتوگو با خبرگزاری ایکنا گفت: با توجه به وجود استعدادهای قرآنی در میان نوجوانان، طرح ملی تلاوت بهعنوان یک طرح کاملاً تخصصی در زمینه کشف و پرورش و آموزش تخصصی استعدادهای قرآنی ویژه تلاوت طراحی شده است و در این راستا طی تفاهمنامهها و جلساتی که با دارالقرآنهای آموزش و پرورش در استانها انجام شد، مقرر شد 12 استان با دارا بودن 68 دارالقرآن، طرح ملی تلاوت را اجرا کنند.
وی ادامه داد: نتایج کلی حضور دارالقرآنهای آموزش و پرورش در اجرای این طرح به زودی به دبیرخانه ارسال خواهد شد و پس از ارزیابی و جمعبندی، در تاریخ نهم و دهم تیرماه دورههای آموزشی طرح ملی تلاوت به طور رسمی در سراسر کشورآغاز میشود.
مقدم کیا با تاکید بر اینکه مقرر بود یک مراسم افتتاحیه برای شروع طرح در تهران برگزار شود، بیان کرد: طی برنامهریزیهای صورت گرفته تصمیم بر آن بود که برای افتتاح دورههای آموزشی طرح ملی تلاوت، مراسم نمادین با حضور مسئولان و کارشناسان قرآن استانها برگزار شود که البته به دلایلی فعلا این امکان وجود ندارد.
وی با اشاره به جزییات آموزش طرح ملی تلاوت اظهار کرد: طرح ملی تلاوت در قالب طرح هفتساله برای نوجوانان در نظر گرفته شده است. بخش مقدماتی این دوره طی یکسال و بخش پیشرفته آن طی شش سال برپا خواهد شد. در ابتدای آموزش دروس مقدماتی ارائه و سپس سرفصلها بر اساس مراحل پیشرفته انتخاب میشوند.
دبیر ستاد اجرایی طرح ملی تلاوت در ادامه توضیحات این طرح اظهار کرد: شرکتکنندگان در یک سال ابتدایی(مقدماتی) سبک خاصی را دنبال نکرده به آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن و سبک تقلیدی مشغول میشوند و سپس سبک خاص قرائت تقلیدی(سبک عبدالباسط، منشاوی، مصطفی اسماعیل و شحات انور) برای نوجوانان مشخص میشود.
اعلام اسامی برگزیدگان سومین دوره مسابقات شوق تلاوت
مقدم کیا در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه سومین مرحله نهایی مسابقات شوق تلاوت در اسفندماه سال گذشته در کربلای معلی برگزار شد، پس از ارزیابیهای صورت گرفته نتایج برگزیدگان به زودی اعلام میشود.امیدواریم شرایط حضور برگزیدگان در راستای تشویق آنان به کشور لبنان، طی چند ماه آینده فراهم شود؛ جزئیات سفر متعاقباً اعلام میشود.
انتهای پیام