کد خبر: 3728870
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷

صدور اولین پروانه تحقیق و توسعه در کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی ـ رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از صدور اولین پروانه تحقیق و توسعه برای کارخانه آجر دهدشت با امضای مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.

صدور اولین پروانه تحقیق و توسعه در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از کبنانیوز، داریوش دیودیده، رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 18 تیرماه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان دنا، اظهار کرد: شرکت نماسازان مروارید (آجر دهدشت) با داشتن پروانه بهره‌برداری و با ۴ سال سابقه، در هفته گذشته موفق شد پروانه تحقیق و توسعه خود را از مقام عالی وزارت از وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت کند.
وی افزود: این کارخانه با داشتن نیروهای علمی و متخصص در رشته‌های مختلف به‌ویژه در ساختار آزمایشگاهی، تحقیق و توسعه جهت انجام فعالیت‌های تحقیقات توسعه‌ای‌ و کاربردی و اخذ گواهی‌های مقدماتی و تکمیلی از مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران موفق شد برای نخستین بار در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد اولین پروانه تحقیق و توسعه را با تشریح مقام عالی وزارت به خود اختصاص دهد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: این امر موجبات رونق و تولید و افزایش کمی و کیفی محصولات و همچنین افزایش صادرات را برای ایشان فراهم کند.
دیودیده بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت ضمن حمایت از بنگاه‌های تولیدی صنعتی، آمادگی لازم را برای هدایت و تسهیل امر تحقیق و توسعه برای تمامی واحدهای تولیدی صنعتی را دارد و نتایج ارزشمندی در میزان بهره‌وری و افزایش کمی و کیفی محصولات آن‌ها و نهایتاً بازاریابی مطمئن خواهد داشت.
انتهای پیام

captcha