کد خبر: 3730030
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۲

حضور زنان در جامعه مغایر با اسلام نیست

گروه اجتماعی - امام جمعه خرم‌دره گفت: اولویت نقش‌‌آفرینی زن در جامعه با خانواده است اما این نقش مغایر حضور او در جامعه نیست.

حضور زن در جامعه مغایر با اسلام نیست
حجت الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه خرم‌دره در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، با اشاره به فرا رسیدن ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر افزود: در عصر جاهلیت زمانی که در حق دختران و زنان ظلم روا می‌داشتند خداوند متعال حضرت محمد(ص) را مبعوث کردند تا هم با ضدارزش‌ها و زنده به گور کردن دختران، در گفتار و هم در عمل مبارزه کند.

وی با اشاره به اینکه در گفتار آیات و روایات فراوانی از پیامبر در زمینه ارزش دختر وجود دارد، بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) در عمل هم بوسیدن دست دخترش و تکریم و احترام به او و باقیات صالحات خواندن دختر ارزشمندی دختران را به منصه ظهور رساند‌.

امام جمعه خرم‌دره با اشاره به جایگاه و منزلت دختر در روایات، گفت: نقل است که یکی از یاران امام صادق(ع) از اینکه خداوند به او دختر عطا کرده بود ناراحت بود امام فرمودند: که آنچه تو می‌خواهی بهتر است یا آنچه خدا می‌خواهد او نیز اقرار کرد که آنچه خدا می‌خواهد امام فرمودند: که خداوند برای تو دختر خواسته است.

حسینی با اشاره به جایگاه زن در جامعه، گفت: مادران امروز دختران دیروز و دختران امروز مادران فردا خواهند بود و اولویت نقش‌آفرینی زن از دیدگاه اسلام در خانواده است اما این به معنای عدم لزوم فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی آنان نیست.

این مسئول تاکید کرد: فعالیت زنان در عرصه اجتماع با رعایت موازین اجتماعی بلامانع است به مانند حضرت زهرا(س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) که ماندگارترین نقش را در عرصه سیاسی ایفا کردند، اما نباید حضور زن در اجتماع با نقش او به عنوان مادر و همسر در تعارض باشد.
 
وی با اشاره به نقش‌آفرینی زنان در جامعه، گفت: دختران ما باید سعی کنند دشمن را بشناسند و راهکارهای مقابله با آنها را کسب کنند و آن را به نسل‌های آینده انتقال دهند و حضور دختران در اردوهای جهادی، نقش مثبت در فضای مجازی، انتخابات و ... نشان‌دهنده نقش فعال آنها در عرصه اجتماعی و سیاسی است.
 
امام جمعه خرم‌دره با اشاره به ضرورت آسان گرفتن ازدواج‌ها در جامعه، گفت: امیدواریم از لحاظ اقتصادی در بحث ازدواج خانواده‌ها موارد را آسان بگیرند تا ازدواج تسهیل شود.

وی با اشاره به وجود برخی باورهای غلط بیان کرد: این باورها باید از بین برود تا ازدواج به معنای واقعی خود نمود پیدا کند، ازدواج به پختگی روابط عاطفی، ارتقای سطح بهداشت روانی و کاهش گرایش به انحرافات اخلاقی برسد و همچنین در به‌وجود آمدن نسلی شاداب و سالم کمک به‌سزایی می‌کند.
 
انتهای پیام
captcha