کد خبر: 3735058
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۹

طرح‌های جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند ۶ میلیارد تومان اعتبار

گروه اجتماعی ـ رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای اجرای ۵ طرح تحقیقاتی و اجرایی در جهاد دانشگاهی استان به حدود ۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

طرح‌های جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند 6 میلیارد تومان اعتبار

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد سبحانی، رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 9 مردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طرح مرکز پزشکی، مرکز دست بافته‌های داری، مرکز گیاهان دارویی، مرکز تحقیقات پژوهشی و پالایش فراورده‌های نفتی از جمله این طرح‌ها است.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح‌ها شاهد پیشرفت مطلوبی در زمینه علم وصنعت خواهیم بود، افزود: جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای رویش انقلاب است و هم‌اکنون در کشور دارای 46 واحد سازمانی با 143 مرکز تحقیقاتی وپژوهشی،2 پارک علم وفناوری و11 مرکز رشد است.
رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ارایه آموزش‌ها در دانشگاه علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی استان، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی از سال 1380 در کهگیلویه و بویراحمد تاسیس شد .
سبحانی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی استان با ارایه آموزش‌های کوتاه مدت و آموزش‌های دانشگاهی فعالیت خود را با پذیرش 1800 دانشجودر 9 رشته آغاز کرد و هم اکنون 600 دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی با اشاره به اجرای 8 طرح تحقیقاتی دیگر در زمینه آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: این طرح سرانجام در اختیار سازمان‌های مرتبط قرار می‌گیرد.
یادآور می‌شود، 16مردادماه به نام سالروز جهاد دانشگاهی نام‌گذاری شده است.
انتهای پیام

captcha