کد خبر: 3735407
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۳

فعالیت مطلوب جهاددانشگاهی راهگشای رهایی کشور از فشارهای اقتصادی است

گروه فرهنگی- امام جمعه ایجرود با تاکید بر جهادی عمل کردن همه مسئولان گفت: فعالیت مطلوب جهاددانشگاهی می‌تواند راهگشای رهایی کشور از فشارهای اقتصادی باشد.

فعالیت مطلوب جهاددانشگاهی راهگشای رهایی کشور از فشارهای اقتصادی است
حجت‌الاسلام محمدباقر مقدمی در گفت‌و‌گو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: جهاددانشگاهی در همه زمینه‌ها راهگشای مشکلات کشور است و اگر رسالت خود را به نحو احسن انجام دهد می‌تواند تاثیر بیشتری در پیشرفت جامعه داشته باشد.
وی فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را اثربخش خواند و گفت: اگر این نهاد رسالت خود را به نحو مطلوب انجام دهد در آینده نزدیک می‌توانیم شاهد این باشیم که کشور از وضعیت اقتصادی و فشارهای آن رها می‌شود.
امام جمعه ایجرود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مسئولان باید کارها را جهادی انجام دهند، عنوان کرد: جهاددانشگاهی تا به امروز رسالت مهمی را برعهده داشته و به نحو شایسته آن را انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه جهاد‌دانشگاهی فعالیت‌هایی را در راستای ماندگاری و ثبات انقلاب انجام داده است، خاطرنشان کرد: انقلاب به واسطه اینکه برخی در این راه خون دادند، تبعید شدند و زندان کشیدند به دست آمده و لازم است امروز آن را حفظ کنیم.
مقدمی تصریح کرد: مسئولان جهاددانشگاهی افرادی متخصص و متعهد هستند که مأموریت‌های این نهاد در راستای استمرار انقلاب و ماندگار شدن آن را به نحو شایسته انجام می‌دهند.
انتهای پیام
captcha